Κορωπί: Ληστές μπήκαν στο σπίτι εγκύου και την απείλησαν με όπλο στην κοιλιά της

Στη συνέχεια της έριξαν και χαστούκι – Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε την περιπέτειά της

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Κορωπί με θύμα μια γυναίκα η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως περιέγραψε η Τόνια Μπιλανάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, αδίστακτοι ληστές δε δίστασαν ακόμα και να την απειλήσουν με το όπλο στην κοιλιά, προκειμένου να τους πει πού έχει τα χρήματα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ

 

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της, της την Τετάρτη στις 9 το πρωί και αρχικά την απείλησαν πως θα τη χτυπήσουν για να τους πει πού έχει τα χρήματα:

«Μόλις είχα γυρίσει από το νηπιαγωγείο όπου είχα αφήσει τον μικρό μου γιο. Έρχομαι στο σπίτι για να κάνω τις πρωινές μου δουλειές και ακούω έναν θόρυβο κάτω στον προαύλιο χώρο. Βγαίνω έξω γιατί περίμενα κάποιους κηπουρούς να έρθουν για τον κήπο να τους φτιάξω έναν καφέ, και αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι οι κηπουροί αλλά δυο κλέφτες που προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα της πεθεράς μου κάτω» περιγράφει η ίδια με τρεμάμενη φωνή.

«Προσπάθησα να τους παρεμποδίσω λέγοντάς τους ότι μας έχουν κλέψει ήδη δυο φορές και ότι δεν έχω κάτι άλλο να τους δώσω, δε θα βρούνε τίποτα. Ο μεγαλύτερος διώχνει τον μικρότερο και ο άλλος ανεβαίνει πάνω μαζί μου, με τραβά από τα μαλλιά και με οδηγεί στην πόρτα του σπιτιού. Mπαίνουμε μέσα, μου λέει “δώσε μου τα χρυσά σου, τα tablet, τα λεφτά, ό,τι έχεις”».

ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

 

«Του λέω “δεν εργάζομαι, είμαι άνεργη”, κάνω την κίνηση να ανοίξω το συρτάρι να του δείξω την κάρτα ανεργίας και μου ρίχνει μια και με σπρώχνει πάνω στον καναπέ, με κλωτσιά από το πόδι του. Έσκασα πάνω στον καναπέ. Του είπα εκείνη τη στιγμή “είμαι έγκυος, μη μου κάνεις κακό” και μου βγάζει το όπλο του, το βάζει στην κοιλιά μου και μου λέει “εγώ θα σε σκοτώσω”.Του είπα ότι έχω κάποια χρυσαφικά θα σου τα δώσω. Του έδειξα πού είναι, και επειδή ήταν ψηλά με ρώτησε πώς θα τα πιάσει, του είπα να του φέρω μια σκάλα και μου λέει “άστα αυτά” και μου ρίχνει ένα χαστούκι».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top