Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 30χρονος που κατηγορείται για για ασέλγεια σε βάρος 14χρονων αγοριών

Οδηγείται στις φυλακές Τριπόλεως

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή Αγρινίου, ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονων αγοριών.

Να σημειώσουμε, ότι ο 30χρονος (τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία), είχε οδηγηθεί στον ανακριτή το πρωί της περασμένης Πέμπτης, απ΄όπου πήρε και προσθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα. Προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο είχε προκαλέσει την οργή πολλών καθώς ήταν χαμογελαστός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγρίνιο: Χαμογελαστός έφτασε στον ανακριτή ο 30χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Σήμερα δε συνέβη κάτι τέτοιο, καθώς ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις 11 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μάλιστα δε μπήκε από την κεντρική είσοδο όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι, αλλά από το υπόγειο πάρκινγκ των Δικαστηρίων, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και τυχόν επεισόδια.

Μιλώντας στο site sinidisi.gr, ο δικηγόρος του είπε πως «αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση των εντολέα μου. Η πορεία της ανάκρισης θα καταδείξει κατά πόσο αυτές οι ενδείξεις του παρόντος σταδίου, θα μπορούν να είναι τέτοιες έτσι ώστε να εμμείνει αυτή η κρίση και σε μεταγενέστερο στάδιο είτε να αρθεί… Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος αλλά… δεν είναι ακριβώς έτσι (αυτά που καταγγέλθηκαν σε βάρος του)».

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο Δημήτρης Ματζαβίνος κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, σε βαθμό κακουργήματος.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top