Νέα στοιχεία για τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό – Πριν εξαφανιστεί ήταν σε μεγάλη ένταση

Μια μέρα μετά «χάθηκε» από προσώπου γης – Μέχρι σήμερα δεν τον έχει βρει κανείς

Τέλος δεν έχει το μυστήριο με τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζώης από την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ήταν απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου του 2016, όταν ο Δημήτρης Γραικός έφυγε με το αυτοκίνητό του από τα σφαγεία στην περιοχή της Χαλάστρας.  Από τότε είναι σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί ούτε το πτώμα αλλά ούτε και το αυτοκίνητό του.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ

 

Σύμφωνα με σημαντική πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο 59χρονος επιχειρηματίας τη νύχτα πριν εξαφανιστεί ήταν σε μεγάλη ένταση.

Μάλιστα επισκέφτηκε και έναν άνθρωπο που εμπιστευόταν, δίνοντάς του στοιχεία που αφορούσαν σε οικονομικές συναλλαγές του.

Ο Δημήτρης Γραικός φέρεται να ήταν ταραγμένος και δήλωνε αποφασισμένος να τελειώσει με κάποιον που κατονόμασε, ο οποίος του χρωστούσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Την επόμενη μέρα, εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Από την έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, ήρθαν στο φως σημαντικά στοιχεία καθώς αποκαλύφθηκε πως ο 59χρονος κρατούσε σημειώσεις σε ένα τετράδιο με λεπτομέρειες από τις οικονομικές συναλλαγές του, υπογραμμισμένες σε κάποια σημεία με μαύρο μαρκαδόρο. Το χειρόγραφο αυτό ντοκουμέντο, έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές και φωτίζει πολλά σκοτεινά σημεία της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Στο στούντιο της εκπομπής, βρέθηκε και ο νομικός εκπρόσωπος των αδελφών του επιχειρηματία Νίκος Διαλυνάς, δηλώνοντας πως «πρόκειται για  σοβαρότατα στοιχεία που είναι εύκολο να ταυτοποιηθούν από ειδικούς. Ενδεχομένως αυτά που σημείωσε ο Γραικός, να μας δίνουν τα βασικά: Τον δράστη, τον τόπο και το κίνητρο.Με την οικογένεια συνεχίζουμε να ψάχνουμε την αλήθεια. Μετά τα ποτάμια της περιοχής, τις μάντρες με τα ανταλλακτικά, μια νέα έρευνα θα ξεκινήσει σε στάβλους, με ειδικό ανιχνευτή μετάλλων που φέραμε από τη Γερμανία για να εντοπιστεί το αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top