Επίθεση με αξίνα δέχτηκε ο Ανδρέας ο άνεργος – 35χρονος τον χτύπησε στο κεφάλι

Άτομο με ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να είναι ο δράστης

Μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες του Πύργου, ο Ανδρέας ο άνεργος, δέχτηκε πρωτοφανή επίθεση με αξίνα στο κεφάλι από έναν 35χρονο άνδρα.

Ο Ανδρέας Κονταλής (όπως είναι κανονικά το όνομά του), βρισκόταν περίπου στις 9 π.μ. έναντι της πλατείας ΟΤΕ στην οδό Πατρών στο κέντρο του Πύργου, όταν ένας άντρας του ζήτησε ένα τσιγάρο. Ο 63χρονος του προσέφερε ευγενικά το τσιγάρο, και τότε ο 35χρονος τον χτύπησε με αξίνα στο κεφάλι:

«Με χτύπησε στα καλά καθούμενα, χωρίς κανένα λόγο με μία αξίνα. Ήρθε, μου ζήτησε ένα τσιγάρο κι εγώ του έδωσα κανένα τεσσάρι. Τα πήρε, έφυγε και μετά γύρισε με την αξίνα και με χτύπησε» δήλωσε στο ilialive ο 63χρονος Ανδρέας Κονταλής, προσθέτοντας πως:

«Τα τραύματα δεν είναι βαθιά. Πρόλαβε και αντέδρασε και έβαλε τα χέρια του και του μπουφάν του το δερμάτινο και γλίτωσε» πρόσθεσαν οι συγγενείς του.

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive, ο 35χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης αμέσως μετά ράπηκε σε φυγή, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο Ανδρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί διαπιστώθηκε πως φέρει ένα σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. 

Ο 35χρονος δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ αμέσως μετά το περιστατικό συνελήφθη λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο 63χρονος Ανδρέας έως αργά χθες το βράδυ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πύργου και αναμενόταν να λάβει εξιτήριο.

Να αναφέρουμε τέλος, πως στην τοπική κοινωνία επικρατεί οργή για το δράστη και συγκίνηση για τον Ανδρέα, ο οποίος ποτέ δεν έχει πειράξει κανέναν και είναι ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός σε όλους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και μετά το χτύπημα ευρισκόμενος στο νοσοκομείο, προσπαθούσε να μείνει ήρεμος και να κρύψει τον πόνο και τη στεναχώρια του από το χτύπημα αυτό εις βάρος του.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ «ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ»

 

Πριν μερικά χρόνια, είχε γίνει viral ένα video στο οποίο ο συμπαθής 63χρονος δήλωνε στην κάμερα ότι είναι άνεργος και δε μπορεί να βρει δουλειά. Το video λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του Ανδρέα, είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ παιζόταν και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Σήμερα το συγκεκριμένο video στο You Tube μετρά… 3.526.238 (έως αυτή τη στιγμή) views.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top