Ξύλο και χημικά έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο για τους πλειστηριασμούς

Ένταση ανάμεσα στην αστυνομία και μέλη του ΠΑΜΕ - Πρώτη ανάρτηση: 28-02-2018 14:01

Ξύλο και χρήση χημικών είχαμε σήμερα από την Αθήνα μέχρι και τη Χαλκίδα έξω από συμβολαιογραφεία.

Συνολικά ήταν προγραμματισμένο να διενεργηθούν 260 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, ενώ ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους.

Όπως θα δείτε και στο video, μέλη του ΠΑΜΕ ζητούν να μπουν σε  συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου όπου διενεργείται ηλεκτρονικός πλειστηριασμός. Άντρες των ΜΑΤ τους σπρώχνουν με τις ασπίδες τους, ενώ κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών.

ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ  ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ

 

Λίγα μέτρα πιο πάνω στην οδό Σταδίου, μέλη της Λαϊκής Ενότητας καταγγέλλουν ότι διενεργείται πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 89 τ.μ. για χρέος 182.000 ευρώ, με τιμή εκκίνησης τις 85.000 ευρώ.

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ταξίδεψαν μέχρι την Χαλκίδα. Η κάμερα του Star κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα:

«Ανοίξτε την πόρτα.Είσαστε γραμματέας του συμβολαιογραφικού συλλόγου δεν κάνει να κρύβεστε! Παίρνετε τα σπίτια των πολιτών με παράνομο τρόπο δεν κάνει να κρύβεστε κιόλας» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», έξω από την πόρτα συμβολαιογραφικού γραφείου. 

Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν συλλογικότητες στη Θεσσαλονίκη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top