Αυτοψία Star στο πηγάδι όπου έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός στο Λαύριο

Μεγάλος κίνδυνος για όσους κάνουν motocross στην περιοχή

Αυτοψία στο χώρο όπου έχασε τη ζωή του ο 36χρονος αστυνομικός, την ώρα που έκανε motocross με ένα φίλο του, έκανε η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Χρειάστηκε να κατέβει μία κάμερα σε βάθος που ξεπερνούσε τα 40 μέτρα για να εντοπιστεί η μηχανή του άτυχου αστυνομικού Σωτήρη Πράπα, διαλυμένη στον πυθμένα του πηγαδιού, όπου έχασε τη ζωή του.

Για περισσότερες από τρεις ώρες οι  πυροσβέστες του Λαυρίου  έδωσαν μία πραγματική μάχη για να ανασύρουν τον αστυνομικό, θανάσιμα τραυματισμένο.

Μετά από άλμα με την μηχανή του ο αστυνομικός έπεσε σε αφύλαχτο πηγάδι

Οι δύο φίλοι αστυνομικοί είχαν ξεκινήσει χθες το απόγευμα , για να κάνουν το αγαπημένο τους σπορ, motocross, στην απόκρυμνη και γεμάτη πηγάδια περιοχή του Λαυρίου.

Σήμερα από το ίδιο σημείο πέρασαν δύο νεαροί με τις μοτοσυκλέτες τους, οι οποίοι γνωρίζουν τους κινδύνους τις συγκεκριμένης διαδρομής.

Γεμάτη αχαρτογράφητα πηγάδια η περιοχή μεταλλείων του Λαυρίου

 

Αυτή την παγίδα θανάτου, όμως, δεν την γνώριζε ο Σωτήρης Πράπας αλλά ούτε και ο φίλος του. Η περιοχή των μεταλλείων Λαυρίου προσφέρεται για motocross, όμως έχει και δεκάδες αχαρτογράφητα πηγάδια που τα ξέρουν λίγοι.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του αστυνομικού  για τον άδικο χαμό του.

Ο 36χρονος αστυνομικός είναι γιος πολύτεκνης οικογένειας και ο πατέρας του είναι απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top