Θύμα ξυλοδαρμού 21χρονος σε γυμναστήριο από το γυμναστή του – Έχει τετραπλό κάταγμα στο πρόσωπο

Στο νοσοκομείο και η μητέρα του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο 21χρονος γιος του γνωστού θεατρικού επιχειρηματία Παναγιώτη Γεώργα το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως είπε ο ίδιος ο κύριος Γεώργας στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», το περιστατικό που έγινε σε γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται μόλις 30 μέτρα από το σπίτι του έγινε για ασήμαντη αφορμή.

Ο νεαρός είχε πάει στο γυμναστήριο για την καθιερωμένη γυμναστική του. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια μιας άσκησης είπε στον γυμναστή του ότι με αυτό που του ζήτησε να πάθει θα μπορούσε να τραυματιστεί σοβαρά.

Εκείνος του απάντησε με προσβλητικό τρόπο, λέγοντάς του ότι θα τραυματιστεί γιατί έχει «μαλάκυνση εγκεφάλου».

Ο 21χρονος του απάντησε ότι εκείνος έχει και τότε ο γυμναστής του έριξε γροθιά ρίχνοντάς τον αναίσθητο στο έδαφος.

Όταν συνήλθε μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας του, είδε να κρατούν τον γυμναστή δέκα άτομα, κι εκείνον να ωρύεται ότι θα τον σκοτώσει.

Ο νεαρός έφυγε αιμόφυρτος και επέστρεψε στο σπίτι του. Εκεί οι γονείς του έντρομοι τον είδαν σε άθλια κατάσταση και όταν τους είπε τι συνέβη πήγαν στο γυμναστήριο.

Ο γυμναστής είχε εξαφανιστεί, αλλά άλλοι εργαζόμενοι επιτέθηκαν φραστικά στη σύζυγο του κυρίου Γεώργα με αποτέλεσμα να την στείλουν κι εκείνη στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για μπαλονάκι.

Όσον αφορά στον 21χρονο, η αξονική έδειξε ότι έχει τετραπλό κάταγμα στο πρόσωπο και οι γιατροί αποφάσισαν να χειρουργηθεί, ενώ από τύχη δεν έχασε το μάτι του.

Το χειρουργείο έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα και θα διαρκέσει πέντε ώρες.

Ο πατέρας του 21χρονου είπε ότι η οικογένεια έχει ήδη ακολουθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες και η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top