Έχουν περάσει δύο σχεδόν χρόνια από το θάνατο της τετράχρονης Μελίνας Παρασκάκη μετά από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και η υπόθεσή της ήρθε και πάλι στην επιφάνεια με αφορμή όσα ειπώθηκαν στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου, υποστηρίζοντας ότι ο φάκελος του θανάτου της μικρής Μελίνας βρίσκεται κρυμμένος στα συρτάρια γιατί στην υπόθεση εμπλέκεται η ξαδέλφη του υπουργού, η οποία ήταν η αναισθησιολόγος στο χειρουργείο της μικρής.

Στο άκουσμα όλων αυτών, ο πατέρας της Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης, δήλωσε «έκπληκτος» για όσα ειπώθηκαν στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι με αφορμή την υπόθεση Novartis ξαφνικά ανοίγει ξανά, έπειτα από δύο χρόνια, ο φάκελος του παιδιού. Υπάρχουν υποθέσεις με άλλα περιστατικά που έχουν φτάσει πολύ πιο γρήγορα σε μία δικαίωση και εγώ περιμένω χωρίς να μου έχει πει κανείς το παραμικρό», είπε. 

Tags: