Αποκλειστικό Star: Τον τρόμο έζησε νεαρό ζευγάρι στο λόφο του Φιλοπάππου - Τους λήστεψαν με μαχαίρι

«Με έψαχνε, με χούφτωσε, τραβιόμουν, πήρε κινητό, έψαξε τσάντα...»

Τον τρόμο έζησαν δυο νέα παιδιά στο λόφο του Φιλοπάππου όταν μια ομάδα αγνώστων τους λήστεψε με την απειλή μαχαιριού, όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από περιπολίες τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Είναι μόλις 19 ετών και σε μια βόλτα με τον φίλο της στο Λόφο του Φιλοπάππου, όπου πήγαινε για πρώτη φορά, ένιωσε τον απόλυτο τρόμο από μια παρέα που ήθελαν να τους πάρουν κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

«Με έψαχνε, με χούφτωσε, τραβιόμουν, πήρε κινητό, έψαξε τσάντα...», λέει η κοπέλα – θύμα της επίθεσης.

Την ίδια στιγμή ο φίλος της έβλεπε τον πιο άγριο από τους ληστές να του έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό: «Μου έβαλε μαχαίρι στο λαιμό, φώναξε εκείνη μη σε παρακαλώ».

Η επίθεση έγινε γύρω στις 8 το βράδυ με τους δράστες να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος στην οδό Αποστόλου Παύλου στο Θησείο. Τα λίγα λεπτά φάνηκαν αιώνας στα δυο παιδιά, ειδικά όταν οι κακοποιοί, που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, έδειχναν να μην ικανοποιούνται με ό,τι τους είχαν κλέψει.

Ο 19χρονος περιγράφει τις σοκαριστικές στιγμές: «Αν δεν δώσει το κινητό θα της κόψω τα χέρια έλεγε, τράβηξαν, κόπηκε η τσάντα...»

 Η 19χρονη φίλη του, είναι ακόμη σοκαρισμένη: «Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα, το ξαναβλέπω πριν κοιμηθώ».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 4 άτομα, αλβανικής καταγωγής, τα οποία αναγνώρισαν τα θύματα ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top