Αποκλειστικό Star: Θύμα απατεώνων πρώην βουλευτής - Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο από το διαμέρισμά του

Παρίσταναν υπαλλήλους της ΔΕΗ

Θύμα  των απατεώνων οι οποίοι παριστάνουν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ έπεσε πρώην βουλευτής. Από το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι σήκωσαν χρηματοκιβώτιο το οποίο μετέφεραν με σεντόνι.

«Με σπρώχνει. Τραβάει την κουζίνα για να μην μπορώ να βγω. Και μου λέει τώρα μην πετάξετε τίποτα, γιατί τώρα έχει ηλεκτρισμό και θα πάθετε ηλεκτροπληξία», περιγράφει ο πρώην βουλευτής.

Ο ένας κακοποιός απασχολούσε στην κουζίνα τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Οι τρεις συνεργοί του έψαχναν τα δωμάτια. Στην κρεβατοκάμαρα μέσα στη ντουλάπα εντόπισαν το εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο το οποίο ξήλωσαν και πήραν.

«Το πήραν με ένα σεντόνι και το έβγαλαν έξω και αυτό έγινε μέσα σε ένα – δύο λεπτά. Το σύνολο που αφαιρέθηκε να κάνει 40.000 – 50.000 ευρώ. ‘Έκανα την κουταμάρα να τον πιστέψω. Αν και Κυριακή, χρονιάρα μέρα, έπρεπε να το σκεφτώ», είπε ο πρώην βουλευτής.

Σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο μέσα από την ντουλάπα

 

Ο νεαρός καλοντυμένος άνδρα είπε στον 83χρονος ότι ήθελε να κάνει έλεγχο για ρευματοκλοπή. Ο πρώην βουλευτής δεν κατάλαβε ότι  στο διαμέρισμα είχαν μπει άλλα τρία άτομα και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο. Μόλις ο υποτιθέμενος υπάλληλος της ΔΕΗ έφυγε πήγε στο σπίτι της κόρης του. Μια γειτόνισσα ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους τηλεφώνησε και του είπε να επιστρέψει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το θράσος των κακοποιών. Χτύπησαν μέρα μεσημέρι στο Κολωνάκι. Στην καλύτερα φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας και μάλιστα δίπλα στη βρετανική πρεσβεία.

Την ίδια ημέρα, μια στις 11 και μισή το πρωί ένας άλλος κακοποιός  με το ίδιο πρόσχημα στο σπίτι 73χρονης στον Χολαργό. Όσο την απασχολούσε συνεργός του τρύπωσε χωρίς να γίνει αντιληπτός και άρπαξε ένα βάζο. Αναγκάστηκαν να φύγουν βιαστικά γιατί της τηλεφώνησε ο γιος της.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top