Θρίλερ με τον θάνατο της σεφ Σόνια Αρμακόλα: Ξυλοκοπήθηκε η 38χρονη λίγο πριν το θάνατό της;

Η 38χρονη εργαζόταν και διέμενε στη Σκιάθο

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για το θάνατο της 38χρονης σεφ Σόνια Αρμακόλα. Η μαρτυρία ενός γιατρού οδηγεί την οικογένεια της να πιστεύει ακράδαντα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης:   Μυστήριο με τον θάνατο της όμορφης σεφ

                                 Αναμένεται να καταθέσει νέα στοιχεία ο γαμπρός της όμορφης σεφ

Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας στη Σκιάθο φέρεται να είπε στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας ότι όταν την είδε χτυπημένη και αναίσθητη συμπέρανε ότι  πρόκειται για ξυλοδαρμό. Το στοιχείο αυτό όμως για αγνώστους λόγους δεν το ανέφερε στις ανακριτικές αρχές.

«Ο γιατρός παρουσία συγγενών και τρίτων προσώπων έκανε λόγο για ξυλοδαρμό. Αυτό είπε αλλά δεν το επανέλαβε στον εισαγγελέα. Τι έγινε εκείνο το βράδυ πριν φύγουν για βόλτα, υπάρχει κενό και ακόμα και στη παραλία που έμειναν ώρα πρέπει όλα αυτά να εξεταστούν εκ νέου. Το χτύπημα μπορεί να έγινε από ανθρώπινο χέρι, είπε χαρακτηριστικά ο  Χριστόφορος Αρμακόλας, δικηγόρος οικογένειας.

Η νεαρή σεφ, μητέρα δυο παιδιών, μια μόλις ημέρα πριν επιστρέψει από τη Σκιάθο στο σπίτι της στο Διάστομο βγήκε να διασκεδάσει με φίλους. Πρόθεση τους ήταν να πάνε για βραδινό μπάνιο. Καθοδόν η μηχανή στην οποία επέβαινε η Σόνια ανατράπηκε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων της τόσο αυτή όσο και ο συνοδός της σηκώθηκαν σχεδόν αμέσως χωρίς να έχουν σημάδια από κάποιο σοβαρό χτύπημα. Λίγη ώρα αργότερα όμως στην παραλία η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της. Οι φίλοι της την μετέφεραν στο κέντρο υγείας με ταξί.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κενά στις καταθέσεις των μαρτύρων. Θέλουν να διερευνήσουν τι έγινε ριν την μοιραία βόλτα με τα μηχανάκια αλλά και κατά τη διάρκεια των 4 φίλων στη παραλία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από το κέντρο υγείας της Σκιάθου στο νοσοκομείο του Βόλου. Υποβλήθηκε σε επέμβαση για αιμάτωμα στο κρανίο αλλά 8 ημέρες μετά κατέληξε αφήνοντας πίσω της πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top