Η πρόταση του ιδιοκτήτη των Jumbo που απέρριψε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Συζητήθηκε η αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του επιχειρηματία - Νέα ενημέρωση; 20;33

Στο πρωτοδικείο Αθηνών συζητήθηκε σήμερα η αγωγή που έχει καταθέσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου εναντίον του ιδιοκτήτη των Jumbo, στον οποίο άνηκε και η μοιραία Porsche, η οποία σκότωσε τη σύζυγο και το παιδί του.

Παρών στη σημερινή συζήτηση ήταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος ζητά από την οικογένεια Βακάκη περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ 1,3 εκατ. ευρώ αξιώνουν οι υπόλοιποι συγγενείς.

Διαβάστε επίσης: ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Η στιγμή που η Porsche του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ στο σταθμευμένο ΙΧ

ΝΕΚΡΟΣ ο διάδοχος της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ παιχνιδιών Jumbo – Το φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Τρεις από τις τέσσερις σορούς του τραγικού τροχαίου ήταν απανθρακωμένες

Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ η ασφαλιστική εταιρεία παραστάθηκε δια της δικηγόρου της, Χρύσας Σαλαβράκου.

Όπως υποστήριξε η δικηγόρος, η ασφαλιστική συνομολόγησε την υπαιτιότητα και πρόσθεσε πως η οικογένεια Βακάκη έκανε συμβιβαστική πρόταση στον Υπάτιο Πατμάνογλου και στην οικογένεια της συζύγου του, ύψους 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση όμως που απέρριψαν, καθώς αξιώνουν συνολικό ποσό, ύψους 3,3 εκατ. ευρώ.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ένας ξάδελφος της συζύγου του Υπάτιου Πατμάνογλου, ο οποίος όπως είπε από τη στιγμή που είδε να ξεκληρίζεται μπροστά στα μάτια του η οικογένειά του είναι σε κατάσταση σοκ και έχει σταματήσει η ζωή του.

«Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους. Ο Υπάτιος μετά το δυστύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει», κατέθεσε ο στο δικαστήριο.

Το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του.

Πριν από ένα χρόνο, ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος μαζί με τον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο, πήραν την Porsche για να πάνε στην Αράχωβα και να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Ο νεαρός είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αφού χτύπησε σε κάποιο σημείο του δρόμου μπήκε μέσα στο παράπλευρο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού και καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο οι δύο επιβάτες της Porsche, καθώς επίσης η σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία και ο γιος του Παύλος.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top