Αυτό είναι το σπίτι της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα που πέθανε σε πυρκαγιά

Το καμένο στρώμα και τα κλινοσκεπάσματα - Από αναμμένο τσιγάρο φαίνεται πως ξεκίνησε η φωτιά

Δείτε στο video ποια ήταν η Καρολίνα Κάλφα

 

Εικόνες από το σπίτι της Καρολίνας Κάλφα, της 50χρονης δημοσιογράφου που πέθανε μέσα στην οικία της από πυρκαγιά, κατέγραψε η κάμερα του Life-Events.gr.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από τη διώροφη κατοικία στην οποία ζούσε τα τελευταία 5 χρόνια η Καρολίνα Κάλφα με την 76χρονη μητέρα της, το σπίτι εξωτερικά δεν έχει υποστεί ζημιές, ωστόσο το στρώμα και τα κλινοσκεπάσματα έχουν καεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναμμένο τσιγάρο προκάλεσε τη φωτιά στο σπίτι της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα

ΑΠΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Έθνος», από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πιθανολογείται ότι η 50χρονη γυναίκα αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο το οποίο και προκάλεσε τη φωτιά, αρχικά στα κλινοσκεπάσματα και μετά στο στρώμα αλλά και σε μικροέπιπλα της κρεβατοκάμαράς της. Αποτέλεσμα ήταν η δημοσιογράφος να αφήσει την τελευταία της πνοή από εισπνοή δηλητηριωδών αερίων.

Η 76χρονη μητέρα της που βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Να σημειώσουμε, ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 08:50 το πρωί της Κυριακής όταν ένοικοι γειτονικών σπιτιών είδαν καπνό να βγαίνει από το διώροφο σπίτι όπου έμενε η δημοσιογράφος με τη μητέρα της, τα τελευταία 5 χρόνια.

Στο σημείο έφτασαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Κασανδρείας. Οι τελευταίοι διαπίστωσαν πως η φωτιά ήταν περιορισμένη σε έναν συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού και συγκεκριμένα σε υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου.

Εκεί εντόπισαν το άψυχο σώμα της Καρολάιν Κριστίν Νουντλ (όπως ήταν το πραγματικό όνομα της γερμανικής καταγωγής δημοσιογράφου) και έσβησαν τις μικροεστίες που είχαν εκδηλωθεί.

Μετά τον τραγικό θάνατο της Καρολίνας Κάλφα, παραγγέλθηκε  νεκροψία - νεκροτομή, η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ώστε να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου και να δοθούν στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία. 

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο (21/02) στις 11 στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top