Συνελήφθη γιατρός για «φακελάκι» σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής

Φέρεται να ζήτησε από 41χρονη ασθενή το ποσό των 500 ευρώ για χειρουργική επέμβαση

Γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο συνελήφθη για φακελάκι

Για «φακελάκι» συνελήφθη γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, καθώς σύμφωνα με καταγγελία, ζήτησε το ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση σε 41χρονη ασθενή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψη του 66χρονου γιατρού έγινε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Μετά από την καταγγελία που έγινε, η υπόθεση διερευνήθηκε και στο πλαίσιο αυτό προχθές, αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν σε συγγενικό πρόσωπο της 41χρονης, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν και συνέλαβαν τον 66χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο παραπάνω φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται, ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top