Για τα μάτια μιας γυναίκας η άγρια καταδίωξη και οι πυροβολισμοί στην Άρτα: O παράφορος έρωτας 37χρονου για 44χρονη

Εικόνες-σοκ από τις σκηνές φαρ ουέστ - Το παρελθόν αυτής της υπόθεσης μετράει χρόνια και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του δράστη

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν στην Άρτα, όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί εναντίον ενός ζευγαριού και του παιδιού τους. Όπως αποδείχτηκε κίνητρο του δράστη ήταν το αρρωστημένο πάθος που έτρεφε για τη γυναίκα, εδώ και πολλά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγρια καταδίωξη στην Άρτα: 37χρονος πυροβόλησε αυτοκίνητο ζευγαριού και στη συνέχεια δυο αστυνομικούς

ΣΚΗΝΕΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ

 

Ήταν 21.35 το βράδυ. Ο 52χρονος σύζυγος, μαζί με τον μόλις 10 ετών γιό του,  περίμενε τη γυναίκα του να σχολάσει από το σούπερ μάρκετ, όπου εργάζεται. Μόλις η μητέρα μπήκε  στο αυτοκίνητο, ο 37χρονος άνδρας τους έκλεισε το δρόμο με το δικό του αμάξι κι άνοιξε πυρ εναντίον τους με κυνηγετική καραμπίνα.

Στη συνέχεια, ο δράστης κατέβηκε και πυροβόλησε στη θέση του συνοδηγού, όπου καθόταν η γυναίκα, για την οποία εδώ και πολλά χρόνια έτρεφε... αρρωστημένο πάθος. Ευτυχώς εκείνη έσκυψε και γλίτωσε από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή.

ΠΩΣ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

 

Παρά τον πανικό του, ο σύζυγος κατάφερε να απομακρυνθεί από την.... ενέδρα θανάτου. Ωστόσο ο δράστης συνέχιζε να πυροβολεί, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν. Οι εικόνες των...γαζωμένων αυτοκινήτων προκαλούν σοκ!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ... ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

 

Η κινηματογραφική καταδίωξη του δράστη από την αστυνομία σταμάτησε 2.5 χλμ έξω από την πόλη της Άρτας, όπου κατάφεραν να τον στριμώξουν. Όταν εκείνος αρνήθηκε να παραδοθεί κι άνοιξε πυρ εναντίον τους, οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν. Από την άγρια μάχη δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ ο 37χρονος άνδρας έπεσε βαριά χτυπημένος  στο έδαφος.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας το παρελθόν αυτής της υπόθεσης μετράει χρόνια και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 37χρονου άνδρα. Όπως φαίνεται όμως, ο παράφορος έρωτάς του για την 44χρονη γυναίκα είχε γίνει πλέον...αιματηρή εμμονή!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top