Αποκλειστικό Star! Ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου ξεσπά μέσα από τις φυλακές

Υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το δικηγόρο και περιγράφει καρέ καρέ όλα όσα συνέβησαν στο γραφείο του

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μέσα από τις φυλακές ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, υποστηρίζοντας ότι ο αρχικός του σκοπός δεν ήταν να τον σκοτώσει.

Διαβάστε επίσης: Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Ράγισαν καρδιές στο στερνό «αντίο»- Η σύζυγος και τα παιδιά του τον αποχαιρέτησαν με ένα φιλί

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Ποιος ήταν ο δικηγόρος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια

Δολοφονήθηκε ο γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νώντα Ζαφειρόπουλου - Τα πρώτα πλάνα απο το σημείο

«Εμένα με είχε βάλει ένας, δε θέλω να πω το όνομά του, που έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Μου είπε να συναντήσω μια κοπέλα. Τη συνάντησα και μου έδωσε ένα όπλο μικρό, όχι 3.000 ευρώ που γράφτηκε. Μου είπε λοιπόν ο άνθρωπος αυτός να πυροβολήσω τον Ζαφειρόπουλο με μια σφαίρα στα πόδια για να πάρει ένα μήνυμα, δεν ξέρω τι μήνυμα ακριβώς. Εγώ πήγα γιατί απειλούσε την οικογένειά μου, όχι για τα χρήματα», είπε, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του δικηγόρου και συνέχισε:

«Έφτασα στο γραφείο του μαζί με ένα ακόμα άτομο που είχε κάνει φυλακή γύρω στις επτά παρά. Ο άνθρωπος που μου έδωσε την εντολή να πυροβολήσω τον Ζαφειρόπουλο είχε ο ίδιος κλείσει το ραντεβού, λέγοντας ότι θα πάμε γιατί έχουμε κάποιον δικό μας στη ΓΑΔΑ για ληστείες και κλοπές. Μπήκαμε μέσα, αρχίσαμε να μιλάμε. Είχαμε μαζί μας δύο όπλα, αλλά το ένα ήταν χαλασμένο. Σηκώθηκα, έβγαλε ο άλλος πρώτα το όπλο, τους φώναξε ακίνητοι, έβγαλα κι εγώ το δικό μου όπλο και πήγαμε στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου».

Εκεί, όπως ισχυρίζεται ζήτησε από τον Ζαφειρόπουλο να του δώσει κάτι χαρτιά που του είχε ζητήσει ο άνθρωπος που είχε δώσει την εντολή για τον εκφοβισμό του δικηγόρου.

«Μου είχε πει “θα πάρεις τα χαρτιά και θα του ρίξεις μόνο μία σφαίρα στο πόδι". Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμία σχέση με τους τρεις Αλβανούς που κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του. Ο συγκεκριμένος έχει πολλή δύναμη, δεν φαίνεται και είναι χωμένος στη νύχτα. Εγώ θα έπαιρνα τα χαρτιά και μετά θα μου τηλεφωνούσε και θα μου έλεγε πού να τα πάω», συνέχισε.

«Δεν ήθελα να καταλήξουν τα πράγματα έτσι. Ξέρω τι κακό έχω κάνει, γιατί κι εγώ έχω παιδιά, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν πήγα με σκοπό να τον σκοτώσω», κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top