Εξαρθρώθηκαν μέλη κυκλώματος που εξέδιδαν ανήλικα κορίτσια

Για την προώθηση της δουλειάς τους είχαν ολόκληρο τηλεφωνικό κέντρο, αλλά και ιστοσελίδες

Αδίστακτα μέλη κυκλώματος που εξέδιδαν ανήλικα κορίτσια αλλά και γυναίκες με κινητικά προβλήματα εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής. Για την προώθηση της δουλείας τους είχαν ολόκληρο τηλεφωνικό κέντρο αλλά και ιστοσελίδες.

 

Εδώ και δυο χρόνια το κύκλωμα, χτυπούσε τις πιο ευαίσθητες χορδές ανυποψίαστων κοριτσιών  από την Ρουμάνια και την Αλβανία οι οποίες αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα και ανέχεια. Με μερικά όμορφα λογία τις έπειθε να αφήσουν τις χώρες τους για μια καλύτερη δουλειά με καλά λεφτά. Όμως η πραγματικότητα ήταν απανωτά ερωτικά ραντεβού με άντρες είτε σε δωμάτια ξενοδοχείων είτε σε σπίτια είτε σε οίκους ανοχής. ‘Ένα από τα θύματα ήταν και μια 16χρονη από την Βουλγαρία που κατάφερε να ξεφύγει και να μιλήσει στους αστυνομικούς.

 

Τι είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς

Είμαι από μία πολύ φτωχή οικογένεια. Ήθελα να φύγω από τη χώρα μου, για να μπορέσω να εξασφαλίσω χρήματα και να στείλω και στους δικούς μου. Με πλησίασε ένας άνδρας και μου υποσχέθηκε καλή δουλειά με πολλά λεφτά. Στην απόγνωσή μου δέχθηκα, αλλά μόλις περάσαμε τα σύνορα ήμουν ουσιαστικά αιχμάλωτή του. Με χτυπούσαν και με εκβίαζαν ότι εάν δεν υπακούσω θα με καταδώσουν στην αστυνομία.

 

Πίσω από τα κατεβασμένα ρολά του σπιτιού στην Καλλιθέα, τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν να χτυπούν ενώ τα κορίτσια μεταφέρονταν σε ραντεβού με αυτοκίνητα του κυκλώματος. Οι πελάτες μπορούσαν να τις δουν από τις ιστοσελίδες όπου διαφήμιζαν τα προσόντα τους με τις ανάλογες τιμές

                96 ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

                ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

                6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

                64 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

 

Τα θύματα κρατούσαν ελάχιστα χρήματα για λογαριασμό τους και εισέπρατταν εκφοβισμό ενώ ήταν φυλακισμένες. Οι εγκέφαλοι φρόντιζαν συχνά πυκνά να αντικαθιστούν τα κορίτσια με νέο εμπόρευμα.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ η 16χρονη φιλοξενείται σε δομή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top