Αυτοψία Star: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε Θεατρική σκηνή

Όλοι έχουν θορυβηθεί και είναι φοβισμένοι

Έντονη ανησυχία επικρατεί στον θεατρικό κόσμο μετά από τις απανωτές διαρρήξεις μέσα σε ένα μήνα σε θέατρα και μια μουσική σκηνή. Οι υπεύθυνοι των χώρων τους θωρακίζουν με συναγερμούς και κάμερες ασφαλείας, ενώ σκέπτονται ακόμη και το ενδεχόμενο να κάνουν περιπολίες.

Δώδεκα χώροι μέσα σε ένα μήνα σε κάποιους μπήκαν και τη δεύτερη φορά και είχαν πάρει πολλά περισσότερα και πιο σημαντικά πράγματα .

Η κάμερα ασφαλείας θεάτρου στο Βοτανικό έχει καταγράψει τους δύο διαρρήκτες. Εικάζεται ότι οι ίδιοι έχουν μπει και στις υπόλοιπες  σκηνές.

14 Διαρρήξεις μέσα σε ένα μήνα σε θέατρα και μία μουσική σκηνή

 

Ο συνιδιοκτήτης του  θεατρικού χώρου Δημήτρης Καραντζιάς δηλώνει πως:

 «Η διάρρηξη στο Olvio  έγινε στις 14 Ιανουαρίου. Οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο και μπήκαν στην θεατρική σκηνή. Πήραν τις εισπράξεις από τα δύο ταμεία του θεάτρου και του μπαρ και δύο βιντεοκάμερες. ».

Συνεχίζοντας τόνισε:

«Βάζουμε κάμερες , βάζουμε συναγερμούς μιλούν κάποιοι και για περιπολίες. Όλοι έχουν θορυβηθεί και είναι φοβισμένοι, θα πάρουν ακραία μέτρα .

 
Μετατρέπουν τα θέατρα σε φρούρια μετά τις απανωτές διαρρήξεις  

«Σήκωσαν» Κονσόλες και από μουσική σκηνή  

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε χθες το μεσημέρι και η μουσική σκηνή Μεθοδία στον Βοτανικό. Οι δράστες μεταξύ άλλων πήραν μια κονσόλα ήχου, κονσόλα φωτισμού, μόνιτορ, ενισχυτές και όσα κέρματα βρήκαν. Σήμερα οι υπεύθυνοι τοποθετούν κάμερες ασφαλείας και σύστημα συναγερμού.

Ο υπεύθυνος μουσικής σκηνής Μεθοδία τονίζει πως:

«Δεν λειτούργησε η σειρήνα του συναγερμού… είχε πέσει το ίντερνετ δεν έχουμε τα πλανά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top