Ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 22χρονης Στέλλας: Τι τον προκάλεσε - Κατέρρευσε ενώ εργαζόταν σε καφετέρια

Το τελευταίο διάστημα η νεαρή κοπέλα υπέφερε από αφόρητους πονοκεφάλους

Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε η 22χρονη Στέλλα

Η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν η αιτία του θανάτου της 22χρονης Στέλλας Γιακουμάκη από τα Χανιά, η οποία το απόγευμα της Κυριακής κατέρρευσε ενώ εργαζόταν σε καφετέρια στην Άμφισσα.

Όπως επισήμανε στο cretapost.gr ο κ. Μπουζιάνης, ο θάνατός της επήλθε ακαριαία και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το ανεύρυσμα που προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία να υπήρχε εκ γενετής, χωρίς να είχε γίνει αντιληπτό.

«Δυστυχώς» επισήμανε ο ιατροδικαστής «σε τόσο μικρές ηλικίες, οι ενδείξεις που μπορεί να υπάρξουν, όπως οι πονοκέφαλοι για παράδειγμα, δεν κινητοποιούν τον ασθενή για να κάνει εξετάσεις». Κάπως έτσι, επήλθε το μοιραίο και για την 22χρονη Στέλλα.

Να σημειώσουμε, πως αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Η 22χρονη κοπέλα, είχε γεννηθεί και διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, αλλά καταγόταν από τα Χανιά.

Κατέρρευσε την ώρα που εργαζόταν για να συμπληρώνει το εισόδημα της σε καφετέρια, καθώς ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ της Άμφισσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρήνος στα Χανιά για την 22χρονη που έπεσε νεκρή σε καφετέρια της Άμφισσας

ΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑΝ

 

Όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο διάστημα η 22χρονη Στέλλα υπέφερε από ισχυρούς πονοκεφάλους που γίνονταν ολοένα και πιο ανυπόφοροι.

Η νεαρή κοπέλα προσπαθούσε να ανακουφιστεί παίρνοντας παυσίπονα, καθώς δεν είχε φανταστεί ότι μπορεί να συντρέχει κάποιος σοβαρός ιατρικός λόγος.

Η ίδια φέρεται να απέδιδε τους πόνους στην κούραση αφού ξυπνούσε νωρίς για να πάει στη σχολή, μελετούσε και στη συνέχεια πήγαινε στην καφετέρια όπου παρέμενε μέχρι αργά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top