29χρονος στην Αττική «ψάρευε» ανήλικες μέσω Ίντερνετ, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε

Ένα από τα θύματά το εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση και ομολόγησε τι της είχε συμβεί

Σοκ προκαλεί η δράση ενός 29χρονου στην Αττική, ο οποίος γνώριζε ανήλικες μέσω Ίντερνετ, τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του, και στη συνέχεια τους έδινε ναρκωτικά προκειμένου να τις βιάσει.

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 29χρονος «ψάρευε» κορίτσια 15-16 ετών μέσω του διαδικτύου.

Το περασμένο Σάββατο, μια 15χρονη κοπέλα θύμα του 29χρονου, εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από τους οικείους της. Η ίδια εξομολογήθηκε όσα της είχαν συμβεί και οι αρχές που ειδοποιήθηκαν αμέσως, έφτασαν στα ίχνη του άντρα.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο νεαρός άνδρας έδινε στις ανήλικες κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να καθίστανται ανήμπορα να αντιδράσουν και στην συνέχεια τα βίαζε. 

Ο 29χρονος φέρεται να έχει διαπράξει πολλές φορές τα εν λόγω εγκλήματα και πλέον κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό κατ' εξακολούθηση.

Να σημειώσουμε, ότι η κοπέλα που οδήγησε στην σύλληψή του έχει καταγγείλει ότι ο νεαρός βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της και την εκβίαζε. 

Να αναφέρουμε τέλος, πως στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, εντοπίστηκε και το ναρκωτικό «σίσα», η κοκαΐνη των φτωχών, που περιέχει ακόμα και υγρά μπαταρίας και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top