Φωτογράφος πάει απρόσκλητος σε βαπτίσεις και απαθανατίζει γυμνά βρέφη- Για ποιο λόγο τον ψάχνει η αστυνομία

Καλεσμένοι τον τράβηξαν φωτογραφία η οποία παραδόθηκε στις Αρχές για περαιτέρω έρευνα - Νέα ενημέρωση; 21:21

Aναστάτωση έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός φωτογράφου ο οποίος φέρεται να πηγαίνει απρόσκλητος σε βαπτίσεις και να απαθανατίζει γυμνά βρέφη, ώστε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες με απροσδιόριστο (προς το παρόν) στόχο και σκοπό.

To περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Το ρεπορτάζ ήρθε στο φως από το vima.gr, ενώ το bloko.gr έφερε στη δημοσιότητα τη φώτο του φωτογράφου, τον οποίο και αναζητά η αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τι συμβαίνει.

Η ΕΛ.ΑΣ αντιμετωπίζει τα τελευταία 24ωρα τη συγκεκριμένη υπόθεση με απόλυτη διακριτικότητα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν όπως εξήγησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο εν λόγω φωτογράφος εμφανίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μια πολύ μεγάλη εκκλησία στην περιοχή της Πλάκας και άρχισε με την επαγγελματική του κάμερα, να τραβά φωτογραφίες το γυμνό μωρό.

Οι συγγενείς διαπίστωσαν ότι δεν ήταν μεταξύ του συνεργείου των φωτογράφων της βάφτισης ούτε ήταν προσκεκλημένος κάποιου. Όταν τον ρώτησαν «ποιος είστε και τι θέλετε;» εκείνος το έβαλε στα πόδια.

Όπως είναι φυσικό, το περιστατικό προκάλεσε συναγερμό στους καλεσμένους και στην οικογένεια, με αποτέλεσμα να το καταγγείλουν στην αστυνομία.

Κάποιοι πρόλαβαν και τράβηξαν φωτογραφία του την οποία έδωσαν στις Αρχές και βάσει αυτής προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Η έρευνα και οι υποψίες των γονιών εστιάστηκαν στο ότι τραβούσε τις γυμνές φώτο του βρέφους προκειμένου να τις αναρτήσει σε σχετικούς ιστοτόπους.

Ωστόσο κι από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών δε βρέθηκε οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέει τον συγκεκριμένο ύποπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναζητά πληροφορίες και για άλλα παρόμοια περιστατικά για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top