Μετά το θρίλερ Γιακουμάκη, νέα τραγωδία με νεκρό φοιτητή στα Γιάννενα - Αυτοχειρία ή έγκλημα;

Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Τρία χρόνια μετά το θρίλερ με τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη, νέα τραγωδία συγκλονίζει την πόλη των Ιωαννίνων. Ένας φοιτητής μόλις 21  ετών, βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του. Οι συγγενείς του ξεσπούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε επίσης: 21χρονος φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στα Γιάννενα

Δέκα ημέρες είχε να μιλήσει με τους γονείς του στην Κατερίνη ο 21χρονος Θανάσης, ο οποίος βρέθηκε… απαγχονισμένος στο σπίτι που νοίκιαζε στην περιοχή Κάτω Νεοχωρόπουλο, των Ιωαννίνων.

Ο πατέρας του, συγκλονισμένος, ξεσπά: «Είμαι σοκαρισμένος! Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανε εκεί,  όχι όχι όχι!»

Η υπόθεση θυμίζει το «θρίλερ» με τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως εκείνος, έτσι κι ο Θανάσης ήταν ένα κλειστό παιδί. Δεν είχε πολλές παρέες… ήταν αφοσιωμένος στις σπουδές του στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 «Ήταν κλειστό παιδί πάντα. Δεν ανοιγόταν καθόλου κι εγώ προσωπικά τον «φοβόμουν» πολύ. Κλειστός μέσα στο σπίτι με την μάνα του… με κανέναν άλλον δεν πήγαινε. Πολλές φορές τον συμβούλευα βρε Θανάση πάρε κανένα φίλο..τίποτα. Θα γίνουν παππού όλα θα γίνουν παππού. Άριστος μαθητής ήταν» , λέει ο παππούς του φοιτητή.

Αν και στο σπίτι δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος παραβίασης, το γεγονός ότι ο 21χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα με το οποίο να εξηγεί ότι έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, στρέφει τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση. Είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς με άτομα που ήθελαν να τον βλάψουν; Αυτοκτόνησε λόγω ψυχολογικών προβλημάτων;

Δεχόταν bullying  από συμφοιτητές του; Ή μήπως κάποιο άγνωστο στην οικογένειά του γεγονός του ώθησε στην αυτοχειρία;

 

«Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Αναμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις», εξηγεί ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

«Ο Θανάσης είχε κι έναν αδερφό ακόμα. Τον Χρήστο. Μικρότερος. Εκείνο είναι διαφορετικό παιδί. Και με παρέες και με γλέντια. Αντίθετο ακριβώς!», αποκαλύπτει ο παππούς του Θανάση.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον φοιτητή στην γενέτειρά του, την Κατερίνη.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top