Σοβαρός τραυματισμός 3χρονου - Γάζωσαν το σπίτι του για μια παρατήρηση

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τους δράστες

Μεγάλη είναι η αγωνία της οικογένειας ενός τρίχρονου αγοριού που τραυματίστηκε στο μάτι όταν άγνωστοι πυροβόλησαν με καραμπίνα στο σπίτι του στο Ζεφύρι.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το αυτοκίνητο και αναζητούν τους δράστες.

Όλα έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σάββατου σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας του αγοριού. Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ανήλικος πέρασε με μεγάλη ταχύτητα έξω από το σπίτι. Οι γονείς ζήτησαν από τον οδηγό να είναι προσεκτικός. Μια ώρα αργότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός επέστρεψε μαζί με αλλά δυο άτομα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους άρχισαν να πυροβολούν με καραμπίνες προς το σπίτι. Ένα από τα τζάμια έσπασε και τραυμάτισε το μικρό αγόρι στο μάτι.

Τα σημάδια από την επίθεση είναι εμφανή στους τοίχους του σπιτιού αλλά οι γονείς του Ταξιάρχη νοιάζονται μόνο για το παιδί τους που σαν από θαύμα γλίτωσε την ζωή του...

Οι δράστες χάθηκαν μέσα στον καταυλισμό, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό τους. Η οικογένεια, που έχει άλλα δυο παιδιά, μετά το περιστατικό σκέφτεται να μετακομίσει από το Ζεφύρι αφού πρώτα όμως ο γιος τους πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητα των δραστών και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top