Εντυπωσιακές παρουσίες στο Προεδρικό Μέγαρο: «Μαύρο» «ψήφισαν» Μπέτυ Μπαζιάνα και Μαρέβα Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Εκθαμβωτική η σύντροφος του Πρωθυπουργού – Η λεπτομέρεια με την οποία εκανε τη διαφορά η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Εντυπωσιακές παρουσίες στο Προεδρικό Μέγαρο

Εντυπωσιακές ήταν η παρουσίες των κυριών που έδωσαν «το παρών» το βράδυ της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο για το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Ισραηλινού Προέδρου, Ρεουβέν Ριβλίν.

Όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ παρακάτω, τόσο η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, όσο και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Μητσοτάκη, «ψήφισαν» total black look.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόεδρος Ισραήλ: Αυτή είναι η κοινή λέξη Αράβων, Ισραηλινών και Ελλήνων

Εξαίρεση αποτέλεσε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βλασία Παυλοπούλου, η οποία επέλεξε ένα κόκκινο σακάκι.

Η ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ

 

Η σύντροφος του Πρωθυπουργού, πραγματοποίησε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα all time classic μαύρο βελούδινο φόρεμα με μανίκια ¾, το οποίο συνδύασε με ασορτί γόβες και clutch τσαντάκι.

Τα μαλλιά της επέλεξε να τα χτενίσει πιάνοντας τα μισά πάνω και αφήνοντας τα άλλα μισά κάτω (half updo), ενώ συνόδεψε το όλο look της με ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν, ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό και μικρά σκουλαρίκια στα αυτιά.

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΟ LOOK ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

 

Στους τόνους του total black look «κινήθηκε» και η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα all time classic μαύρο πανωφόρι.

Ωστόσο η δημιουργός του brand «Zeus&Dione», «έσπασε» το μαύρο με τη λευκή λεπτομέρεια στο outfit της και με το ιδιαίτερο λουρί της τσάντας που έκανε τη διαφορά.

Τα μαλλιά της προτίμησε να τα πιάσει σε έναν ανάλαφρο κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους, με τα εντυπωσιακά της σκουλαρίκια να δίνουν «ένταση» στο look.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΒΛΑΣΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΜΑΥΡΟ

 

Τη στιλιστική διαφορά έκανε η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασία Παπαδοπούλου, η οποία αν και φόρεσε μαύρο παντελόνι και μαύρο δαντελένιο top, «έσπασε» το total black με ένα κόκκινο σακάκι και μια πολύ εντυπωσιακή καρφίτσα στο πέτο.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top