Επιμένει ο πατέρας της Δώρας: «Η δολοφονία του παιδιού μου έχει σχέση με τη δουλειά της»

«Δεν του έδωσαν τα λεφτά που του υποσχέθηκαν και γι’ αυτό τους κάρφωσε»

Στον ιδιωτικό ερευνητή Γ. Τσούκαλη παρέδωσε την υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας της κόρης του, ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, μετά και από τις ραγδαίες εξελίξεις με τις νέες καταθέσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της ότι άλλοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που του ζήτησαν να κάνει κακό στην άτυχη εφοριακό.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Κ. Ζέμπερης έκανε έκκληση κυρίως στους συναδέλφους της 32χρονης να πουν όλα όσα γνωρίζουν για τις υποθέσεις που είχε αναλάβει η κόρη του, ακόμα και ανώνυμα, τονίζοντας ότι κατανοεί απόλυτα να φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά.

«Η Δώρα μου είχε πει δυο τρεις φορές ότι την απειλούσαν από τη δουλειά της. Της είχα πει να παραιτηθεί και να πάει στο Εξωτερικό μαζί με τα αδέλφια της. Αν με είχε ακούσει θα είχε σώσει τη ζωή της», είπε.

Επανέλαβε ακόμα ότι πεποίθησή του από την αρχή είναι πώς η δολοφονία της κόρης του σχετίζεται με τη δουλειά της.

«Πιστεύω όσα λέει ο δολοφόνος του παιδιού μου. Και μόνο το γεγονός ότι γνώριζε πως η Δώρα είχε στην τσάντα της στικάκια με υποθέσεις από τη δουλειά της τον πιστεύω. Αυτό το ήξερα μόνο εγώ, ο αδελφός της και η προϊσταμένη της. Είχαν μπει και της είχαν σβήσει κάποια υπόθεση από τον υπολογιστή της στη δουλειά και αναγκαζόταν να κουβαλάει τα στικάκια μαζί της. Φοβόταν μην την βάλουν φυλακή με τις παρανομίες που της έκαναν πάνω στη δουλειά της», είπε.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης γνώριζε τόσες λεπτομέρειες από τη δουλειά της 32χρονης εφοριακού, κάνει τον πατέρα της να πιστεύει ότι τον είχαν ενημερώσει οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της.

«Τον είχαν ενημερώσει οι δολοφόνοι της. Αυτό το σκουπίδι τι δουλειά είχε να γνωρίζει τι γίνεται στη δουλειά της Δώρας. Η Δώρα δεν έλεγε πολλές λεπτομέρειες για τη δουλειά της, τον είχαν ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια», τόνισε και κατέληξε ότι η αιτία που τα αποκάλυψε όλα αυτά ο 58χρονος ήταν ότι δεν του έδωσαν τα λεφτά που του έταξαν.

«Πιστεύω ότι η δολοφονία της κόρης μου ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου. Δεν του έδωσαν όλα τα λεφτά, τα 30.000 που είχαν συμφωνήσει, του έδωσαν μόνο 8.000 και γι’ αυτό και τους κάρφωσε», είπε.

Αυτό που ζητά ο ίδιος είναι δικαιοσύνη για την ψυχή της κόρης του, ενώ όπως τόνισε δεν πρόκειται να αφήσει την υπόθεση μέχρι να βρει τους δολοφόνους του παιδιού του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top