Μόνο στο Star: Ξεσπά η αδερφή του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε από τον εραστή της γυναίκας του: «Και κερατάς και θαμμένος!»

H οικογένεια του γιατρού ζητά να γίνει εξέταση DNA στο παιδί του

 Οι συγγενείς του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη από τον εραστή της 38χρονης Βουλγάρας γυναίκας του, ξεσπούν στο Star και την Κατερίνα Τσαμούρη.

 Ζητούν να γίνει εξέταση DNA στο 5χρονο παιδί που έμεινε ορφανό. «Θέλουν την περιουσία του», λέει μέσω του δικηγόρου της, η εντυπωσιακή Βουλγάρα.

«Ήταν και κερατάς και θαμμένος! Του άξιζε τέτοιο πράγμα; Να τον κερατώνει η παλιό… ελεεινή; Δηλαδή την μάζεψε… και να του βάλει και κέρατο και να τον θάψει κιόλας; Δηλαδή πώς να το διαχειριστώ και να μην την μισώ; Γιατί δεν έφευγε μ' αυτόν τον κερατά που είχε βρει να πάει στα τσακίδια από εκεί που ήρθε;», ξεσπά η αδερφή του καρδιολόγου, Μαρία Καλαντζάκη.

Οργή νιώθει η οικογένεια του 62χρονου κρητικού καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, που δολοφονήθηκε από τον εραστή της 38χρονης συζύγου του.

Η γυναίκα του από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στη δολοφονία. Υποστήριξε ότι ο εραστής της έδρασε ερήμην της. Παρ΄ όλα αυτά κρίθηκε προφυλακιστέα για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Η οικογένεια του 62χρονου εξ αρχής δεν ενέκρινε τη σχέση του. Τον τελευταίο χρόνο, βέβαια το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Ο γιατρός είχε υποψίες ότι η σύζυγός του τον απατούσε. Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι θα ήταν εκείνη που θα «όπλιζε» το χέρι του εραστή της: του εφηβικού της έρωτα από τη Βουλγαρία που «ζωντάνεψε» ξανά.

«Στα μαχαίρια»  για την περιουσία του καρδιολόγου και την επιμελεια του παιδιού

 

Ο άτυχος καρδιολόγος είχε κόψει κάθε επαφή με την οικογένειά του. Μάλιστα, οι δικοί του άνθρωποι είχαν να δουν το παιδί του πάνω από 2 χρόνια!

«Στην αρχή μου λέει την έχω εκεί να μου καθαρίζει … Όταν είδαμε ότι προχωρούσε το θέμα, αντιδράσαμε!», λέει ο γαμπρός του καρδιολόγου, Μανώλης Τσομπανάκης

 Τον σκότωσε για την περιουσία του πιστεύετε;

«Προφανώς! Δεν υπάρχει άλλος λόγος! Δεν ήταν ούτε καμιά εντυπωσιακή γυναίκα. Έβγαζε έτσι αυτό το σεξουαλικό που λέμε εμείς οι άντρες. Το στυλάκι της και το υφάκι της ήταν λίγο προκλητικό».

 «Δεν μιλούσαν καμιά 10ετία! Όχι επειδή δεν χώνευαν την εντολέα μου όπως  λένε…  αλλά επειδή είχαν δικαστικές διαμάχες για χωράφια και κληρονομικά! Χρόνια τώρα πλακώνονταν», αποκαλύπτει ο δικηγόρος τηε 38χρονης.

«Αυτή σου λέει επειδή εμείς τώρα δεν μιλάμε… βρίσκει ευκαιρία! Σου λέει ποιος θα τα σκαλίσει; Άντε να τον βγάλουμε από την μέση! Μακάρι να μην είχα εκνευριστεί έτσι που την μάζεψε αυτήν την… να μην πω, για να του δώσω να καταλάβει! Που να πάει όμως το μυαλό μου;», ισχυρίζεται η αδερφή του καρδιολόγου.

Η οικογένεια του γιατρού ζητά τώρα να γίνει τεστ DNA. Αν αποδειχθεί ότι ο γιατρός ήταν ο πατέρας του, θα διεκδικήσει την επιμέλεια του 5χρονου παιδιού, το οποίο προς το παρόν μένει με την μητέρα της 38χρονης.

 «Το μόνο που τους νοιάζει είναι η περιουσία. Τώρα εμφανίστηκαν, δεν το χουν δει ποτέ το παιδί.  Σου λέει αν είναι δικό του, παίρνω επιμέλεια παίρνω και περιουσία. Αν δεν είναι δικό του ο επόμενος κληρονόμος είμαστε εμείς, άρα πάλι μας μένει η περιουσία», υποστηρίζει ο δικηγόρος της 38χρονης Βουλγάρας. 

 «Εγώ περιουσία έχω. Αδέρφια είμαστε, τα ίδια έχουμε… Τι να πάρω εγώ χωράφια θέλω;» , αντιτείνει η αδερφή του καρδιολόγου.

 Η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια  στις δικαστικές αίθουσες.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top