Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ το μωρό που κινδύνευσε να καεί ζωντανό- Το παιχνίδι με τα σπίρτα προκάλεσε την πυρκαγιά στο διαμέρισμα

Δείτε το βίντεο

Για 5η ημέρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το 14 μηνών κοριτσάκι που βρέθηκε μόνο στο φλεγόμενο διαμέρισμα της πλατείας Αττικής. Η κατάσταση της υγείας του, κρίσιμη αλλά σταθερή. Το αναπνευστικό έγκαυμα είναι αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο τους γιατρούς. 

Όπως βλέπετε και στα πλάνα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το διαμέρισμα παραμένει κλειστό, τα σημάδια της φωτιάς στους διαδρόμους της πολυκατοικίας είναι ακόμα εμφανή. 

Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς. Φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν από το μεταμεσονύχτιο παιχνίδι των παιδιών με τα σπίρτα.

Από εκεί ξεκίνησε και επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι. Η πυροσβεστική υπηρεσία εξέτασε και το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από την σόμπα, δεν ήταν όμως στην πρίζα.

Μπορεί η πυροσβεστική να κατέληξε σε συμπεράσματα. Ωστόσο, κάποια ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Ήταν ή δεν ήταν η μητέρα των παιδιών στο διαμέρισμα στις 2 τα ξημερώματα; Προσπάθησε να σώσει το κοριτσάκι της ή το εγκατέλειψε;

Η 35χρονη αφέθηκε ελεύθερη ως την ολοκλήρωση της προανάκρισης. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top