Καταιγιστικές εξελίξεις: Όλα τα νέα στοιχεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη

Διατάχθηκε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα - Νέα Ενημέρωση: 20:22

Αρκετά στοιχεία, τα οποία είτε είχαν διαφύγει από την αστυνομία, είτε δεν είχαν αξιολογηθεί σωστά βρήκε η ομάδα των τεχνικών εμπειρογνωμόνων που ερεύνησαν χθες το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη.

Εκτός από το αυτοσχέδιο φιτίλι που βρέθηκε στην εταζέρα του πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Β. Ταουξής, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» διαπιστώθηκε πιθανότητα και η ώρα θανάτου της Ειρήνης.

Όπως είπε, από τη φωτιά και τον καπνό, το ρολόι του αυτοκινήτου κόλλησε στις 19:40, στοιχείο που κάνει τους πραγματογνώμονες να εκτιμούν ότι η φωτιά ενδεχομένως να μπήκε στις 19:30.

Η Ειρήνη από τα βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία φαίνεται στις 14:15 να περνά από τα χωριό Βαρειά, το οποίο απέχει από την παραλία της Μυρτιάς, όπου βρέθηκε νεκρή περίπου 5 χλμ. ενώ μεσολαβεί ένα δύσκολος χωματόδρομος, έκτασης 3,5 χλμ, που για να διανυθεί με ένα αυτοκίνητο σαν της 44χρονης χρειάζεται περίπου μισή ώρα.

Πού ήταν λοιπόν η γυναίκα το κενό διάστημα των παραπάνω πέντε ωρών που χάνονται τα ίχνη της, δεδομένης της κατάθεσης των κυνηγών ότι τουλάχιστον μέχρι τις 16:30 δεν διαπίστωσαν ή αντιλήφθηκαν καμία διέλευση αυτοκινήτου.

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο που διαπίστωσαν χθες οι πραγματογνώμονες είναι ότι το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου ανοίγει πατώντας ένα κουμπί που βρίσκεται στο ταμπλό.

Γιατί λοιπόν ο βενζινοπώλης είπε ότι η Ειρήνη του έδωσε τα κλειδιά για να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ για να πάρει το μπιτόνι και να το γεμίσει με 20 λίτρα πετρελαίου κίνησης;

Επίσης, ο αστυνομικός συντάκτης, Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυψε στην εκπομπή ότι ο αναπτήρας του αυτοκινήτου της Ειρήνης δεν βρισκόταν στη θέση του, αλλά σε άλλο σημείο και παραδίπλα βρισκόταν ένας φορτιστής κινητού τηλεφώνου, που οδηγεί στην εκτίμηση ότι ενδεχομένως η Ειρήνη την ώρα που οδηγούσε φόρτιζε το κινητό της. Γεννάται λοιπόν το ερώτημα γιατί να φορτίζει το κινητό της ενώ είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και πριν δώσει τέλος στη ζωή της να το εξαφανίζει;

Τέλος, ένα ακόμα ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν είχαν καεί τα πατάκια του οδηγού και του συνοδηγού, εκεί δηλαδή που ήταν το μπιτόνι, ενώ ο κ. Ταουξής επιβεβαίωσε πληροφορία του Γ. Καραϊβάζ ότι η Ειρήνη είχε πουλήσει κάποια κτήματα στην τιμή των 120.000 ευρώ. Από αυτή τη συναλλαγή υπάρχει τραπεζική εντολή για μεταβίβαση της κυριότητας αξίας 70.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα 50.000 ευρώ φαίνεται πως δόθηκαν μαύρα, αλλά δεν έχουν βρεθεί πουθενά.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top