Ξεκίνησε η δίκη του 68χρονου πρώην αστυνομικού που κατηγορείται για τη δολοφονία ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελοκήπους

«Εν ψυχρώ δολοφονία» χαρακτήρισε αυτόπτης μάρτυρας τον φόνο - Νέα Ενημέρωση: 21:04

Στα δικαστήρια αναβίωσε σήμερα η υπόθεση της δολοφονίας του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην Πανόρμου το 2016. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας πρώην αστυνομικός που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας.

«Εν ψυχρώ δολοφονία» χαρακτήρισε αυτόπτης μάρτυρας το φόνο του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου από συνταξιούχο αστυνομικό και πολιτευτή της Χρυσής Αυγής. Η μάρτυρας είπε ότι τον σημάδεψε και πυροβόλησε, με ευθεία βολή.

Επίσης, υποστήριξε ότι οι καυγάδες ήταν συχνοί μεταξύ τους, καθώς ο κατηγορούμενος ζητούσε χρήματα από θύμα και επίσης παρενοχλούσε σεξουαλικά πελάτες του γυμναστηρίου.

Μάλιστα, είπε ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από τον κατηγορούμενο. Η υπεράσπιση αμφισβήτησε έντονα την κατάθεσή της, κατηγορώντας την ότι ψεύδεται και ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με  όλους τους άλλους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο εισαγγελέας απέφυγε να απαντήσει στο αίτημα λέγοντας ότι  ο ίδιος θα φύγει αμέσως μετά το δικαστήριο και θα πάει στον τόπο του εγκλήματος για να κάνει και αυτός τη δική του αυτοψία.

Νωρίτερα κατέθεσε και ο αδερφός του θύματος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός ζητούσε χρήματα από τον αδερφό του για προστασία και ότι ήταν «ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής».

Αίσθηση προκάλεσε ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας που είπε ότι είδε τον  κατηγορούμενο μετά τον φόνο να περπατά ιδιαίτερα ψύχραιμος και μάλιστα, τον χαιρέτησε φεύγοντας!

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top