Το σήμα από το κινητό της Ειρήνης δε συνάδει με τη διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε – Αποστολή STAR στο Αγρίνιο

Στο σημείο όπου φέρεται να λογομάχησε με δύο άνδρες, σύμφωνα με μαρτυρία

Συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με το μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης από το Αγρίνιο.

Μαρτυρία ψαρά ανέφερε ότι η μητέρα τριών παιδιών, τις πρωινές ώρες της τελευταίας μέρας της ζωής της εθεάθη να έχει έντονη λογομαχία με δύο άνδρες.

Θάνατος 44χρονης: Ράκος η σύζυγος του γιατρού και πρώην συντρόφου της Ειρήνης

Ο Γιώργος Σόμπολος σε αποστολή της εκπομπής του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Αγρίνιο, βρέθηκε στο σημείο όπου, σύμφωνα με τη μαρτυρία, διαδραματίστηκε ο καυγάς μεταξύ της γυναίκας και των δύο ανδρών. Προς το παρόν μια σημαντική πληροφορία είναι ότι δεν ταυτίζεται το στίγμα από το κινητό της Ειρήνης με τη διαδρομή αυτή. Γεγονός που ακόμα διερευνάται από τους αστυνομικούς.

Nέα μαρτυρία για την 44χρονη: Και ένας ψαράς υποστηρίζει ότι την είδε με δυο άνδρες στην παραλία την ημέρα που εξαφανίστηκε

Δεν υπάρχει λόγος να πας στον Λούρο αν δεν είσαι ψαράς

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, αυτό το σημείο που βρίσκεται στη μέση του πουθενά, δεν υπάρχει λόγος να πάει κανείς, αν δεν είναι ψαράς. Πρώτον ο δρόμος είναι εξαιρετικά κακοτράχαλος και η πρόσβαση είναι εφικτή με τζιπ για να μπόρεσε να πάει εκεί η Ειρήνη με το μικρό της αυτοκίνητο. Δεύτερον, υπάρχουν πολλά σημεία απόμερα πριν καν μπει κανείς στο χωματόδρομο.

Στον εισαγγελέα η δικογραφία για το θάνατο της 44χρονης στο Αγρίνιο – Στο επίκεντρο των ερευνών δύο πρόσωπα

Σημειώνεται ότι το εν λόγω σημείο απέχει 7-8 χλμ. από το σπίτι της Ειρήνης, 20 λεπτά από τον κεντρικό δρόμο όπου υπάρχει άσφαλτος και περίπου 2 ώρες από το σημείο όπου εντοπίστηκε τελικά το όχημά της. 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top