Μην επαναπαύεστε με την καλοκαιρία – Δείτε από πότε «αγριεύει» ξανά ο καιρός

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας λένε οι μετεωρολόγοι – Η ομίχλη σκέπασε το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Οι βροχές και τα χιόνια των προηγούμενων ημερών υποχωρούν πρόσκαιρα σήμερα, η κακοκαιρία όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη, καθώς από αύριο το απόγευμα ο καιρός, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα αγριέψει ξανά.

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε σήμερα το πρωί όσους είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, καθώς η πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή οδήγησε σε καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολλές περιοχές της Θεσσαλίας

Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι της Θεσσαλίας, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του "Θησέα", μετρούν τις πληγές που άφησε πίσω της η θεομηνία.

«Στον δήμο Τεμπών και στον δήμο Αγιάς διαπιστώσαμε μαζί με τον περιφερειάρχη ότι έπρεπε να κηρυχτούν οι περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας» είπε ο Χρήστος Καραμπούζης, προϊστάμενος πολιτικής προστασίας,

Η σημερινή ανάπαυλα της κακοκαιρίας ωστόσο δεν θα κρατήσει πολύ.

Συνεχείς εναλλαγές του καιρού μέχρι και το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Ανανδρανιστάκη:

Από αύριο το απόγευμα ο καιρός στη χώρα μας αλλάζει με βροχές και καταιγίδες που θα πέσουν πρώτα στη δυτική Ελλάδα και στη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα. Παράλληλα θα έχουμε πολύ ενισχυμένους νοτιάδες, η έντασή τους θα φτάνει και τα 8 μποφόρ. Λίγα χιόνια θα πέσουν σε ορεινές κυρίως και ημιορεινές περιοχές της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη ο καιρός θα φτιάξει ξανά για να αγριέψει πάλι το Σαββατοκύριακο με νέα χιόνια και ισχυρές καταιγίδες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top