Αποκλειστικό: Σκληρή βεντέτα μεταξύ αντιεξουσιαστών και Χρυσής Αυγής

Πυρπόλησαν δυο αυτοκίνητα που ανήκουν σε υποψήφιο βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος

Δύο αυτοκίνητα που ανήκουν σε  υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής έκαψαν το βράδυ αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του στη Δάφνη.

Η εμπρηστική επίθεση έγινε στις 2:30 τη νύχτα. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αλλά και οι γείτονες αρχικά άκουσαν έναν ισχυρό κρότο και αμέσως μετά τα δυο αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις φλόγες.

Από τη φωτιά προκλήθηκε πανικός. Εκείνη την ώρα σε διαμέρισμα ακριβώς πάνω από τα δυο αυτοκίνητα, κοιμόντουσαν δυο ανήλικα κοριτσάκια. Ευτυχώς οι πυροσβέστες έφτασαν αμέσως και η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο.

Η εμπρηστική επιδρομή στο σπίτι του υποψήφιου βουλευτή Χάρη Μέξα,  στη Δάφνη, σύμφωνα με την αστυνομία δείχνει να είναι ένα ακόμη επεισόδιο στη σκληρή βεντέτα που υπάρχει ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τους  αντιεξουσιαστές.

Συνήθως μετά από κάθε τέτοια επίθεση, ακολουθεί ανάληψη ευθύνης από τους δράστες με ανάρτηση σε ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Είχε προηγηθεί το καλοκαίρι ο εμπρησμός στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Φαβέλα»,  στον Πειραιά.

Για την επίθεση στη «Φαβέλα» η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις νεαρούς ακροδεξιούς, μέλη νεοναζιστικής οργάνωσης που θεωρείται παρακλάδι της «Χρυσής Αυγής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top