Ένταση και βόμβες μολότοφ τη νύχτα στο Πολυτεχνείο

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Το σκηνικό της έντασης στήθηκε γύρω στα μεσάνυχτα με τους περίπου 20 ταραξίες να βγαίνουν από την πόρτα της οδού Τοσίτσα και να πετούν μολότοφ στις διμοιρίες.

Στην οδό Πατησίων η κίνηση των οχημάτων δεν διακοπεί και μάλιστα ένας οδηγός μοτοσικλέτας πέρασε πάνω από μια μολότοφ που μόλις είχε πέσει στο δρόμο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει.

Κάθε φορά που οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να πλησιάσουν τους νεαρούς εκείνοι έβρισκαν καταφύγιο μέσα στο Πολυτεχνείο, αφού κάνεις δεν παίρνει την πρωτοβουλία να σφραγίσει το ορμητήριο επεισοδίων.

Μια ώρα αργότερα, και ενώ η ένταση είχε εκτονωθεί, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 16χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στα επεισόδια και θέλησε να απομακρυνθεί. Μαζί του ήταν και μια συνομήλικη η οποία στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Η τελευταία φορά που αστυνομικοί έκαναν σύλληψη για επεισόδια ήταν στα μέσα του περασμένου Δεκέμβριου.

Την επικινδυνότητα των εκρηκτικών μολότοφ εξήγησε ο διοικητής του Τμήματος Εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών στους γιατρούς της αστυνομίας κατά την διάρκεια ημερίδας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top