Χιόνια μέχρι τη Στερεά Ελλάδα και δυνατούς ανέμους φέρνει ο «Θησέας»

Τι μετέδωσε ο μετεωρολόγος του Star Μανώλης Αναδρανιστάκης

Χιόνια μέχρι τη Στερεά Ελλάδα και δυνατούς ανέμους φέρνει ο «Θησέας». Όπως μετέδωσε ο μετεωρολόγος του Star Μανώλης Αναδρανιστάκης στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Ράνια Τραγόμαλλου, ήδη έχουμε έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, αλλά  και χιόνια σε ορεινές περιοχές.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα να βελτιωθεί,  αλλά συνολικά θα παραμείνει βροχερός μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, οπότε οι βροχές θα περιοριστούν σταδιακά στη Νότια Ελλάδα και θα σταματήσουν το απόγευμα.

Στη διάρκεια του απογεύματος του Σαββάτου όμως αλλά και τη νύχτα αναμένεται να χιονίσει, αρκετά μάλιστα, σε περιοχές πάνω από 500-600 μέτρα της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα σε Μαγνησία, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία και Ευρυτανία.

Οι άνεμοι που αυτή την ώρα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο μέχρι 9 μποφόρ θα ενισχυθούν  όλη τη χώρα και θα φτάσουν μέχρι τα 8 μποφόρ με αποτέλεσμα να πέσει και η θερμοκρασία. Στην Αθήνα η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά το αίσθημα ψύχους θα είναι εντονότερο λόγω των ισχυρών ανέμων.        

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top