Θάνατος 44χρονης : Η μοιραία συνάντηση με το γιατρό στην Αθήνα και το μήνυμα στην σύζυγό του

Το ερωτικό πάθος μπορεί να οδηγήσει σε έγκλημα ή αυτοκτονία

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία  έρχονται στο φως για  το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία.

Η άτυχη γυναίκα δύο ημέρες πριν πεθάνει είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον γιατρό σύντροφό της . Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων  την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου η Ειρήνη Λαγούδη και ο γιατρός σύντροφός της βρέθηκαν στην Αθήνα. Πέρασαν όλη την ημέρα μαζί γευματίζοντας και πίνοντας καφέ. Το βράδυ διανυκτέρευσαν μέσα στο αυτοκίνητό τους στο παρκινγκ του ΚΑΤ.Την Παρασκευή  η Ειρήνη Λαγούδη έστειλε μήνυμα στη σύζυγο του συντρόφου της. «Αγαπώ τον …Έχουμε σχέση 4 χρόνια και θέλω να τον παντρευτώ».

«Είναι μια υπόθεση με μυστήριο. Ένας άνθρωπος που έχει πάθος μπορεί να κάνει την υπέρβαση και ένας άνθρωπος που έχει πάθος μπορεί να κάνει και έγκλημα», λέει στο Star o Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θάνατος 44χρονης: Η μαρτυρία κυνηγού που αλλάζει τα δεδομένα – Τι λέει για το αυτοκίνητό της

Θάνατος 44χρονης: Διαταγή άρσης απορρήτου σε 4 τηλέφωνα – Αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή

Φωτογραφίες - σοκ από το αυτοκίνητο που βρήκε φρικτό θάνατο η 44χρονη μητέρα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο! Τα τελευταία χιλιόμετρα της 44χρονης πριν τον θάνατο

Η Ειρήνη Λαγούδη και ο γιατρός χώρισαν το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου. Εκείνη πήρε το ΚΤΕΛ για το Αιτωλικό και εκείνος πήγε στο Αγρίνιο. Η σύζυγος του γιατρού δεν του αποκάλυψε ότι η Ειρήνη της είχε στείλει μήνυμα. Το ίδιο βράδυ  όμως δέχτηκε  δεύτερο μήνυμα παρόμοιο με το πρώτο. Τότε ήταν που αποκάλυψε στο γιατρό ότι ξέρει τα πάντα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου το αυτοκίνητο του γιατρού που κατευθυνόταν προς τον πύργο προκειμένου να συναντήσει τη σύζυγό του.

Ο  γιατρός φθάνοντας στον Πύργο συνάντησε την σύζυγό του  και επέστρεψαν  στο Αγρίνιο. Λίγη ώρα αργότερα η Ειρήνη Λαγούδη έστειλε το τελευταίο μήνυμα στον σύντροφό της γράφοντας:

Ο γιατρός ανησύχησε με το μήνυμα που είχε λάβει και αποφάσισε να πάει να τη βρει. Έτσι πήρε το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της στην Κατοχή. Όταν έφτασε έξω από το σπίτι, είδε μέσα κίνηση και μπροστά παρκαρισμένο ένα από τα δύο αυτοκίνητα της Ειρήνης, . Ο γιατρός τότε, κατά δήλωσή του, θεώρησε ότι όλα είναι εντάξει και αποφάσισε να φύγει.

Μαρτυρίες κυνηγών: Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου δεν υπήρχε αυτοκίνητο στο Θέρμο

 

Λίγη ώρα αργότερα η Ειρήνη Λαγούδη έφυγε από το σπίτι της. Από τις κάμερες ασφαλείας όπως φαίνεται στα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Εμείς», η Ειρήνη Λαγούδη  οδηγεί με κατεύθυνση την παραλία.

Ήταν  μόνη της και η μόνη στάση που έκανε ήταν σε μια καφετέρια. Κυνηγοί στην περιοχή που εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη ισχυρίζονται ότι μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου δεν είδαν αυτοκίνητο στην παραλία.

Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου τόσο στο τηλέφωνο του γιατρού όσο και της συζύγου. Αναμένεται να δώσουν και συμπληρωματική κατάθεση.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top