Κολωνάκι: Επιχείρηση αποσυμφόρησης της Τσακάλωφ από τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα

Κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας "σαρώνουν" προκειμένου να ξηλώσουν ότι καταλαμβάνει καταχρηστικά τον πεζόδρομο

Από την αρχή του χρόνου, κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας "σαρώνουν" την Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, προκειμένου να ξηλώσουν όσα τραπεζοκαθίσματα καταλαμβάνουν καταχρηστικά τον πεζόδρομο.

Φορτηγάκι του Δήμου Αθηναίων, με χθεσινοβραδινή του απόβαση, φόρτωσε όσα τραπέζια και καρέκλες δημιουργούσαν συμφόρηση στον άλλοτε πιο ακριβό πεζόδρομο της χώρας.

«Και χθες ήρθαν και σήμερα. Με το που άλλαξε ο χρόνος έρχονται κάθε μέρα. Δε μας αφήνουν να δουλέψουμε» λέει ο ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, Δημήτρης Μυτιληναίος.

Σύμφωνα με στοιχεία του Δήμου, παρόλο που το 2017 έγιναν περίπου 90 έλεγχοι η κατάσταση χειροτερεύει διαρκώς. Στο σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Τσακάλωφ, περίπου οι 9 στους 10 έχουν κάνει κατάχρηση της άδειας λειτουργίας και έχουν επεκταθεί παράνομα.

«Η παρανομία πίστευε ότι μπορεί να απλωθεί, επειδή βρίσκεται σε προνομιακή γειτονιά, αλλά αυτό δεν θα γίνει. Θα χτυπήσουμε την καρδιά του κτήνους» είπε ο Γιώργος Καμίνης.

Εντός ορίων σήμερα τα τραπεζοκαθίσματα

Μετά και τη χθεσινή επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας να...απελευθερώσει τον πεζόδρομο της Τσακάλωφ από τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα, σήμερα η εικόνα έχει αλλάξει. Τα τραπέζια και οι καρέκλες των καταστημάτων βρίσκονται πίσω από την κίτρινη γραμμή οριοθέτησης.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top