Καρέ-καρέ: Το ντου του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια (video)

Πέταξαν αλατόνερο σε υπολογιστές και εκτυπωτές - Η Ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκάνησου / Πρώτη ανάρτηση: 11-01-2018 11:44

Ντου σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν την Πέμπτη το πρωί μέλη του Ρουβίκωνα.

Συγκεκριμένα, στις 10:05 μέλη της αναρχικής ομάδας εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καυμενάκη και προκάλεσαν ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές, ρίχνοντάς τους αλατόνερο.

Σε ανακοίνωσή του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο γραφείο πραγματοποιεί πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών.

Τι είπαν τα μέλη του «Ρουβίκωνα» στη συμβολαιογράφο:

 

«Δε σε πειράζει κανείς. Ξεκινάμε παιδιά με τα νερά, έλα! Θα σου πούμε μερικά πράγματα.  Δε θα πάθεις τίποτα. Είμαστε από τον Ρουβίκωνα. Ηρεμία. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πλειστηριάζεις πρώτες κατοικίες. Το ξέρεις κι εσύ. Έχεις εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για πλειστηριασμούς και έχεις πλειστηριάσει ήδη πολλές πρώτες κατοικίες. Θα σου πούμε δυο πράγματα. Ένα: Ξέρουμε καλά ότι φοβάσαι και θες να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση γιατί σε απειλούνε. Σου συστήνουμε να το κάνεις και να σταματήσεις αυτό που κάνεις γιατί πολύ απλά αυτό που θα πάθεις σήμερα και εσύ και όλοι οι συνάδελφοί σου θα το πάθουν 100 φορές χειρότερα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Δεν θα παίζετε με τα σπίτια του κόσμου γιατί αυτά που θα πάθετε θα είναι πολύ χειρότερα, το καταλάβατε; Δεν αστειευόμαστε, αυτό είναι προειδοποίηση. Σου μιλάμε πολύ ήρεμα. Αν κάνεις άλλον πλειστηριασμό θα μιλήσουμε πολύ διαφορετικά».

Ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκάνησου

Με αφορμή τη νέα επίθεση σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκάνησου, καλεί όλες τις υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις του τόπου να υπερασπισθούν τη νομιμότητα και όσους ενθαρρύνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Ο κλάδος θα συνεχίσει να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον, διασφαλίζοντας το αδιάβλητο όλων των διαδικασιών στις οποίες συμμετέχει και υπηρετώντας τη νομιμότητα. Δεν είναι δυνατόν όμως να συνεχίζονται χωρίς συνέπειες, έκνομες ενέργειες που δημιουργούν την εντύπωση της κατάλυσης του κράτους. Θα πρέπει και οι αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να επιτελέσουν την αποστολή τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top