Πυροβολισμοί έξω από σχολείο – Έντρομοι καθηγητές και μαθητές - Aποκλειστικές εικόνες STAR

Διερχόμενοι οδηγοί προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει - Νέα ενημέρωση 20:40

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από το 3ο γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η συμπλοκή τσιγγάνων της περιοχής δεν περιορίστηκε στους συνεχόμενους πυροβολισμούς αλλά τα επεισόδια έφτασαν μέχρι και τη λεωφόρο Φυλής, όπου έντρομοι οι διερχόμενοι οδηγοί προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι Ρομά στον Βαγγέλη Γκούμα, οι πυροβολισμοί έπεσαν σε αυτό το σημείο, έξω από το σχολείο, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες του STAR. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν οι δάσκαλοι ζήτησαν από τους μαθητές να πέσουν στο έδαφος καθώς φοβήθηκαν ότι θα τραυματιστούν. 

Στη μία και μισή το μεσημέρι κάτοικος της περιοχής ακούγοντας τους πυροβολισμούς επικοινώνησε με την Άμεση Δράση. Τα παιδιά εκείνη την ώρα έκαναν μάθημα. Τρομοκρατημένα άκουγαν τους πυροβολισμούς. Ο διευθυντής του σχολείου και οι καθηγητές δεν άφησαν τους μαθητές να βγουν από το κτίριο. 

Το μυαλό όλων πήγε στο τραγικό περιστατικό του περασμένου καλοκαιριού. Όταν ο 11χρονος Μάριος έπεσε νεκρός στον προαύλιο χώρο του σχολείου του στο Μενίδι, από αδέσποτη σφαίρα. 

"Είχα πει να είμαι εγώ ο τελευταίος αλλά βλέπω το κακό συνεχίζεται ακόμη και δεν ξέρω αυτή η κατάσταση που θα φτάσει. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα που έτυχε και σε εμένα και έχω πει να μη συμβεί σε κάποιον άλλον, να μη φτάσουν στη θέση που βρέθηκα εγώ. Χάθηκε το παιδί μου και πυροβολισμοί συνεχίζουν να πέφτουν ακόμη και να επικρατεί αυτή η κατάσταση, να είναι τα πράγματα ανεξέλεγκτα. Είναι εγκληματίες, είναι ασυνείδητοι, είναι δολοφόνοι. Η απώλεια του παιδιού είναι πολύ μεγάλη. Προσπαθούμε να ζήσουμε με την απώλεια του παιδιού" είπε ο πατέρας του Μάριου στο STAR.

Οι αστυνομικοί μπήκαν σε αυλές σπιτιών, ερεύνησαν τα οικόπεδα στην γύρω περιοχή, ενώ έψαξαν ακόμη και στους κάδους αποριμμάτων.  Τελικά εντόπισαν αυτοκίνητο στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν όπλα. Αμέσως έφτασε στο σημείο γερανός για να το μεταφέρει στα εργαστήρια της αστυνομίας για αναζήτηση στοιχείων.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top