Τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Σπάρτης-Γυθείου με δύο νεκρούς – Τυλίχτηκαν στις φλόγες τα οχήματα

Η μετωπική σύγκρουση που αποδείχτηκε μοιραία

Ένα ακόμα ανατριχιαστικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς, που συνέβη χθες το βράδυ στην εθνική οδό Σπάρτης-Γυθείου, ανέβασε στους 31 τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα.

Όπως θα δείτε και στο video, σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του χθεσινοβραδινού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος μερικές εκατοντάδες μέτρα έξω από το χωριό Αμύκλες, στο ύψος της διασταύρωσης για τα Ανώγεια, αντικρίζουν τις ολέθριες συνέπειες της φοβερης μετωπικής σύγκρουσης.

Το μοιραίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκαν μεταξύ τους με σφοδρότητα. Συνέπεια ήταν να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, και οι δύο από τη Λακωνία. Είναι χαρακτηριστικό από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τα δύο οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Ο οδηγός του κόκκινου ΙΧ, ένας άνδρας 49 ετών από το Λευκόχωμα Λακωνίας εξέπνευσε επί τόπου, ενώ εκείνος του λευκού, ένας ηλικιωμένος 81 ετών, μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε.

Λόγω του δυστυχήματος που μετέτρεψε τα δύο αυτοκίνητα σε άμορφες μάζες από λαμαρίνες, η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού Σπάρτης - Γυθείου διακόπηκε για πολλή ώρα, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές οχημάτων. Η τροχαία διενεργεί ανακρίσεις προκειμένου να εξακριβώσει τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star με την Πόπη Τσαπανίδου εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top