H 15χρονη Χριστίνα ακόμα δε γνωρίζει ότι η μητέρα και η αδελφή της σκοτώθηκαν – Πότε θα γίνουν οι κηδείες τους

Αγώνα δίνουν οι παιδοψυχολόγοι καθώς θεωρείται μια από τις δυσκολότερες περιπτώσεις

Δείτε στο video πού αποδίδουν οι αρχές το τροχαίο δυστύχημα

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, καθώς η μάνα και η κόρη που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ), θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία.

Σύμφωνα με το cretalive, η κηδεία της 20χρονης Μαίρης Κοστίδη (που σκοτώθηκε μαζί με τον 21χρονο αρραβωνιαστικό της, Χρήστο Στεφανάκη) και της 40χρονης μητέρας της, Δέσποινας Παναγιωτάκη, θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγωδία στην Κρήτη: Η 16χρονη αδερφή της Μαρίας δε γνωρίζει τίποτα - Ζητά τη μαμά της και την αδερφή της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 21χρονου Χρήστου – Από τους αρραβώνες, στο πένθος

Η αγάπη του Χρήστου και της Μαίρης που δεν πρόλαβε να ανθίσει! Θρήνος στην Κρήτη για το χαμό του νεαρού ζευγαριού

Στα μαύρα το νησί της Τήλου για τον χαμό της μάνας και της κόρης – Ο ματωμένος αρραβώνας στην Κρήτη

Τι ζητά η οικογένεια της μάνας και της κόρης που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κρήτης

 

Τραγική φιγούρα στην όλη υπόθεση η 15χρονη κόρη της οικογένειας, η οποία δε γνωρίζει ακόμα ότι η μητέρα και η 20χονη αδελφή της δε βρίσκονται στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, οι παιδοψυχολόγοι δίνουν αγώνα για τη 15χρονη Χριστίνα. Την ώρα που ο 49χρονος πατέρας της νοσηλεύεται έχοντας –ευτυχώς διαφύγει τον κίνδυνο, η ψυχολογική κατάσταση της Χριστίνας παραμένει αρκετά ασταθής.

Η νεαρή κοπέλα δεν έχει ακόμα μάθει για το θάνατο μητέρας και αδερφής της, ενώ ακόμα και για το παραμικρό χρειάζεται η έγκριση της ομάδας Παιδοψυχιάτρων και Ψυχολόγων αφού θεωρείται μία από τις δυσκολότερες περιπτώσεις (λόγω συνθηκών και όχι χαρακτήρα της κοπέλας) των τελευταίων ετών.

Έχει δοθεί εντολή να μην έχει εικόνα τηλεόρασης, να μην διαβάζει τίποτα και να μένουν μακριά από τη μονάδα όλοι οι δημοσιογράφοι. Ακόμα και για το παραμικρό παρεμβαίνει η ομάδα των Παιδοψυχιάτρων.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top