Απίστευτο περιστατικό στην παράσταση «Δείπνο με το Σατανά» στο Noel: Έπιασαν φωτιά τα μαλλιά κοπέλας

Το δρώμενο που παραλίγο να αποβεί… μοιραίο

Μπορεί αυτό που θα δείτε στο video να σας φαίνεται απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη κατά τη διάρκεια της διαδραστικής παράστασης «Δείπνο με το Σατανά», παίζεται στο Noel από τις 19 Δεκεμβρίου.

(Φώτο από Noel)

«Βράδυ. Ρομαντικός φωτισμός. Στην καρδιά των γιορτών, στην πιο αισθησιακή αίθουσα της πόλης, ένα πελώριο τραπέζι στρώνεται διονυσιακά, με άφθονες λιχουδιές και αλκοόλ για όλους. Και επίτιμο καλεσμένο τον Σατανά, που οφείλει να έρθει και να μας λυτρώσει από τις αμαρτίες που μας αναγκάζει να ενδίδουμε. Θα χρειαστεί όμως η συνενοχή των θεατών για να τολμήσει να εμφανιστεί. Αλλιώς το δείπνο θα πάει χαμένο. Και οι καιροί είναι δύσκολοι» αυτό είναι το story της διαδραστικής παράστασης όπως είναι δημοσιευμένο στην επίσημη σελίδα του «Noel» και όπως φαίνεται… ο Σατανάς εμφανίστηκε, καθώς τα μαλλιά μιας κοπέλας που βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές, έπιασαν φωτιά από το αναμμένο κερί που κρατούσε.

Eυτυχώς τόσο ο πρωταγωνιστής όσο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί ενήργησαν άμεσα, σβήνοντας εγκαίρως τη φωτιά από την κόμη της.

Όπως θα δείτε και στο video που ανέβασε ο Μάνος Μεϊμαράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιανουαρίου.

Σε επικοινωνία που είχε το star.gr με τον κύριο Μεϊμαράκη, μας εξήγησε πως «σε ένα από τα δρώμενα της παράστασης οι θεατές κρατούσαν αναμμένα κεριά.  Κάποια στιγμή ο πρωταγωνιστής ο οποίος υποδυόταν τον ιεροφάντη μεταξύ 30 καλεσμένων που θα καλούσαν σε δείπνο τον Σατανά, σκύβει να ψιθυρίσει στο αυτί μιας κοπέλας. Η κοπέλα κρατώντας το κερί δεν συνειδητοποιεί ότι η φλόγα πλησιάζει τα μαλλιά της και λαμπαδιάζει. Για μερικά δευτερόλεπτα κανείς δεν συνειδητοποιεί τι συμβαίνει. Παρεμβαίνει αμέσως μια άλλη κυρία από το κοινό και σβήνει τη φωτιά από τα μαλλιά της κοπέλας. Ψύχραιμος ο πρωταγωνιστής αναφωνεί: “Ένα πρώτο ίχνος διαόλου αναμεταξύ μας. Σας θέλω ψύχραιμους, ο πανικός δεν βοηθάει”».

Να σημειώσουμε πάντως, πως η φωτιά στα μαλλιά της κοπέλας δεν ήταν το μόνο… «περίεργο» που συνέβη στο «Δείπνο με το Σατανά».

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ένα πιάτο με… συκωταριά περιφερόταν από θεατή σε θεατή, ενώ σύμφωνα με τον κύριο Μεϊμαράκη κάποιοι τολμηροί δε δίστασαν ακόμα και να τη… γλείψουν!

Ιδού και το «πιάτο»:

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top