«Αδύνατον να έτρεχε ο Χρήστος» λέει ο πατέρας του 21χρονου που σκοτώθηκε με την αρραβωνιαστικιά του και τη μητέρα της

«Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός… Υπόδειγμα!»

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του Χρήστου Στεφανάκη, του 21χρονου που έχασε τη ζωή του στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Κρήτης, μαζί με την 20χρονη αρραβωνιαστικιά του και την 40χρονη μητέρα της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», ο πατέρας του Χρήστου μίλησε για το γιο του, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο ξαφνικά και άδικα, μόλις τρεις ημέρες μετά τον αρραβώνα του με την 20χρονη Μαίρη Κωστίδη από την Τήλο:

«Λόγια δεν έχω, τι να σας πω; Καταλαβαίνετε… Είχαν δυο χρόνια σχέση και ήρθαν οι γονείς της για να περάσουν τα Χριστούγεννα εδώ. Ο Χρήστος ήταν ένα πολύ συνειδητό παιδί. Τελείωναν φέτος τις σπουδές μαζί με τη Μαιρούλα του. Κάνανε όνειρα πολλά. Ήταν πάρα πολύ προσεχτικός, ήταν… τι να σας πω; Υπόδειγμα, δε το λέω εγώ το λέει όλος ο κόσμος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ζητά η οικογένεια της μάνας και της κόρης που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κρήτης

Τραγωδία στην Κρήτη: Πότε θα γίνει η κηδεία της κόρης και της μητέρας που «έφυγαν» μαζί – Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας

Στα μαύρα το νησί της Τήλου για τον χαμό της μάνας και της κόρης – Ο ματωμένος αρραβώνας στην Κρήτη

Τραγωδία στην Κρήτη: Η 16χρονη αδερφή της Μαρίας δε γνωρίζει τίποτα - Ζητά τη μαμά της και την αδερφή της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 21χρονου Χρήστου – Από τους αρραβώνες, στο πένθος

Πενθεί η Κρήτη για το αρραβωνιασμένο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Σήμερα η κηδεία του Χρήστου

Η αγάπη του Χρήστου και της Μαίρης που δεν πρόλαβε να ανθίσει! Θρήνος στην Κρήτη για το χαμό του νεαρού ζευγαριού

ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

 

«Αυτή τη διαδρομή την είχε ξανακάνει πάρα πολλές φορές. Ήταν μέσα όλη η οικογένεια, ο δρόμος ήταν ανηφορικός, ήταν αδύνατον να έτρεχε το παιδί, δηλαδή με τίποτα δεν… με τίποτα δεν. Το αυτοκίνητο ήταν μικρό, ήταν 1200 κυβικά, ένα Fiat Grande Pundto, το είχαμε πάρει και τώρα τελευταία κιόλας. Αξιόπιστο αυτοκίνητο έχει.. όπως είδατε και στη φωτογραφία είχε και πλαϊνούς αερόσακους, είχε τα πάντα. Δηλαδή, με τέτοιο χτύπημα δεν υπήρχε περίπτωση να σκοτωθούν 3 άνθρωποι, αν δεν έτρεχε ο άλλος οδηγός πάρα πολύ, ό,τι κι αν έκανε το παιδί. Δηλαδή και στο αντίθετο ρεύμα να μπήκε… η σύγκρουση ήταν τόσο φοβερή» είπε ο πατέρας του Χρήστου και πρόσθεσε:

«Το σημείο αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Έχουν γίνει 81 ατυχήματα. Ο δρόμος είναι μεγάλος, θέλει ένα διάζωμα απλώς στη μέση και δεν το κάνει κανένας».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top