Aτελείωτος θρήνος στη Μάνδρα - Δικαίωση ζητούν οι οικογένειες των θυμάτων

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Δικαίωση ζητούν οι οικογένειες των θυμάτων της Μάνδρας οι οποίες αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά κατά παντός υπευθύνου. Μιλώντας στην κάμερα του STAR δηλώνουν ότι θέλουν με αυτό τον τρόπο να αποδοθούν ευθύνες 

Η μητέρα του Γιώργου Μακαρούνα, του οδηγού που χάθηκε τόσο άδικα στην πλημμύρα της Μάνδρας ξεσπάει.  Καθημερινά ζει την εφιαλτική στιγμή που άκουσε το γιο της να χάνεται.

Θα κινηθώ νομικά. Ό,τι χρειάζεται θα το κάνω, μέχρι να μου βγει η ψυχή. Για να δικαιωθεί το παιδί μου. Γιατί πήγε τσάμπα. Με είχε πάρει τηλέφωνο μου λέει: “μαμά έχουμε σταματήσει. Tο νερό είναι μέχρι την πόρτα του φορτηγού” και μετά ξαφνικά μου λέει «μαμα κάτι έρχεται, κάτι έρχεται. Είναι σκοτάδι φοβάμαι” . Mετά κόπηκε η γραμμή και δεν το ξαναείδα το παιδάκι μου».

Ο Παναγιώτης Κοντολιός είναι γαμπρός της Βασιλικής Χατζηβασιλείου η οποία πνίγηκε μέσα στο σπίτι της. «Πιστεύουμε ότι είναι  το μόνο καταφύγιο που έχουμε η δικαιοσύνη. Υπάρχουν μελέτες οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν. Μακάρι να υλοποιηθούν τώρα», σημειώνει.

Στο αμαξοστάσιο όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες και έτσι αν δούμε παρόμοια φαινόμενα το πιο πιθανό είναι πως το συγκεκριμένο σημείο θα πλημμυρίσει και πάλι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top