Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του 32χρονου που σκοτώθηκε, ενώ έκανε σνόουμπορντ στη Βασιλίτσα

Το STAR αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του

Στα Παιδικά Χωριά SOS αποφάσισε να κάνει δωρεά ο πατέρας του 32χρονου Απόλλωνα Ψαρουδάκη, που έχασε τη ζωή του κάνοντας σνόουμπορντ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικό Star: Οι τελευταίες στιγμές του 32χρονου Απόλλωνα Ψαρουδάκη - Σήμερα η αποτέφρωση της σορού του

Απόλλωνας Ψαρουδάκης: 20 λεπτά πάλευε για τη ζωή του κάτω από το χιόνι!

Με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τα παρακάτω:

 

Η σορός του άτυχου 32χρονου μεταφέρθηκε χθες στη Βουλγαρία για αποτέφρωση.

Το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές του 32χρονου σκιέρ.

Ήταν ένα ταξίδι που ο Απόλλωνας Ψαρουδάκης περίμενε καιρό. Ένα ταξίδι που όμως είχε τραγική κατάληξη. Σήμερα, στη Βουλγαρία παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος.

Ο Αντώνης Αλακιώτης, Πρόεδρος της ελληνικής κοινωνίας αποτέφρωσης, δήλωσε στο Star: «Οι γονείς του 32χρονου είναι αναγκασμένοι να μεταφέρουν τη σορό του στη Βουλγαρία, που αποτελεί τον πιο συνήθη προορισμό των Ελλήνων, λόγω της απόστασης. Εκτός από τη συναισθηματική, έχουν και την οικονομική επιβάρυνση. Οι τιμές είναι από 1.500 έως 2.500 ευρώ». Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αποτεφρωτήρια νεκρών, παρόλο που ο σχετικός νόμος που επιτρέπει την καύση νεκρών έχει ψηφιστεί από το 2006. Σε Πάτρα και Αθήνα έχει δρομολογηθεί να κατασκευαστούν τα πρώτα αποτεφρωτήρια μετά από σχετική ρύθμιση που ψηφίστηκε το 2017.

Ο Απόλλωνας κι η παρέα του είχαν έρθει από το εξωτερικό για να κάνουν σκι στη Βασιλίτσα. Έμεναν στο ορεινό καταφύγιο της κυρίας Δώρας Κάτανα, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Star για τις τελευταίες ώρες του 32χρονου.

«Τα παιδιά έφτασαν στις έντεκα το βράδυ. Είχαμε χιονοθύελλα εκείνη την ημέρα. Τους ανεβάσαμε με δικά μας οχήματα. Έμειναν το βράδυ. Ήταν ενθουσιασμένοι και με τον ίδιο ενθουσιασμό το πρωί αφού έφαγαν πρωινό, ξεκίνησαν να ανέβουν με τα πόδια. Τους είπαν και στο χιονοδρομικό και εμείς ότι ήταν επικίνδυνα γιατί ήταν το πρώτο χιόνι».

Συντετριμμένος από την οδυνηρή απώλεια, ο πατέρας του έσπευσε να ενημερώσει φίλους και συγγενείς μέσω Facebook για την αποτέφρωση της σορού του άτυχου γιου του.

«Ο Απολλωνάκος μου το αστέρι μου θα ταξιδέψει στις 2 Ιανουαρίου για το τελευταίο του ταξίδι στη Βουλγαρία και η στάχτη του θα επιστρέψει στις 3 του μήνα. Ένα ταξίδι που το ήθελε και ο ίδιος! Θα σας κοινοποιηθεί λογαριασμός του χωριού SOS στη μνήμη του αστεριού μου».

Ο κύριος Γιώργος Πρωτόπαπας, γενικός διευθυντής Παιδικών χωριών SOS, λέει για τον αδικοχαμένο Απόλλωνα: «Απόφαση ψυχής του πατέρα, που ήξερε την αγάπη του Απόλλωνα για το έργο μας. Ήταν υποστηρικτής μας πολλά χρόνια! Είχε κάνει ενέργειες και δωρεές στο παρελθόν, ήδη από όταν ήταν στην Αγγλία».

Όσοι άλλωστε ήξεραν τον Απόλλωνα μιλούν για έναν δοτικό άνθρωπο με έντονες κοινωνικές ευαισθησίες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top