Ανακοίνωση με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή για τον «Ρουβίκωνα», εξέδωσε η πρεσβεία του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντάς τες «ακραίες και προσωπικές».

Ειδικότερα η ανακοίνωση της πρεσβείας αναφέρει: «Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη. Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».

Να σημειώσουμε, ότι ο Ραβίνος μέσω You Tube είχε αναφερθεί στα μέλη της ομάδας του «Ρουβίκωνα», χαρακτηρίζοντάς τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.

«Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραβίνος. 

 

Tags: