Στη Μάνδρα γέμισαν τα καταστήματα με πελάτες και ανθρωπιά

Ο νέος χρόνος φέρνει μαζί και την ελπίδα ότι οι κάτοικοι θα σταθούν και πάλι στα πόδια τους

Την συμπαράσταση τους στους καταστηματάρχες της Μάνδρας έδειξαν κάτοικοι της Αθήνας, οι οποίοι επέλεξαν ταβέρνες στο κέντρο της πόλης για να περάσουν την Πρωτοχρονιά. Την ίδια στιγμή όσοι έμειναν χωρίς σπίτια πέρασαν την πρώτη ημέρα του χρόνου με συγγενείς και φίλους .

Οι ταβέρνες στην πολύπαθη Μάνδρα ανήμερα Πρωτοχρονιάς γέμισαν από οικογένειες και παρέες που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής που δοκιμάστηκαν από τις τελευταίες πλημμύρες.

Δεν ήταν μόνο το καλό φαγητό αλλά και η ανθρωπιά που τους οδήγησε στο να διασκεδάσουν την Πρωτοχρονιά στην πολύπαθη πόλη και να ενισχυόσουν την τοπική οικονομία που βούλιαξε και αυτή μέσα στις λάσπες.

Η  πρώτη ημέρα του χρόνου για κάποιους  δεν είναι  απλώς μια συνηθισμένη ημέρα αλλά κάτι χειρότερο, αφού έχουν μείνει απολύτως μόνοι τους.

Ο ρεπόρτερ του Star Βαγγέλης Γκούμας μπήκε μέσα στα σπίτια των κατοίκων, κάθισε μαζί τους και μίλησε για τις ζωές τους που από τη μια στιγμή στην άλλη ανατράπηκαν.

Πάντως δεν χάνουν την αισιοδοξία τους, ελπίζοντας ότι με τη νέα χρονιά θα καταφέρουν και πάλι να σταθούν στα πόδια τους, έχοντας πλάι τους τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους που αγαπούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top