Δεν άντεξε τον πόνο - Ο θάνατος τής πήρε δύο γιους και πρόσφατα και τον έγγονό της

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στο νεκροταφείο και ήπιε άγνωστη ποσότητα φυτοφαρμάκου - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ο θάνατος τής πήρε δύο γιους και πρόσφατα και τον έγγονο

Μια ανείπωτη τραγωδία ζει μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λαμία, αφού ο χάρος τής στέρησε τους δύο της γιους και πρόσφατα και τον έγγονό της. Και οι τρεις σκοτώθηκαν στην άσφαλτο. Δεν άντεξε τον δυσβάσταχτο πόνο και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, πίνοντας φυτοφάρμακο. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το τραγικό παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα ξεκίνησε όταν έχασε τον πρωτότοκο γιο της σε ηλικία 16 ετών. Καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες.

Ο δεύτερος γιος της σκοτώθηκε σε ηλικία 42 ετών, σε πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα. Οδηγούσε βαν που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο βυτιοφόρο και είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη.

Όμως η δυστυχία δεν τελείωνε εκεί για την άτυχη γυναίκα. Ο 27χρονος εγγονός της, Γιώργος, Μανανάς, σκοτώθηκε στις 15/12 έξω από τη Λαμία, όταν η μηχανή που μόλις είχε αγοράσει, "καρφώθηκε" σε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή. Δύο νεκροί ο απολογισμός από το τροχαίο.

Έτσι λοιπόν σήμερα πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο του χωριού. Πριν πάει, φέρεται να ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς. Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο. Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top