«Ακούω αυτοκίνητο και περιμένω να μπει η κόρη μου»-Συγκλονίζει η μητέρα της γυναίκας που δολοφονήθηκε στους Γαργαλιάνους

Ένα χρόνο μετά και ακόμα δεν έχουν βρει τους δολοφόνους της

Ήταν 9 Δεκεμβρίου 2016 όταν ένα στυγερό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στους Γαργαλιάνους. Μια 35χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της στο κτήμα της οικογένειας.

Ο σύζυγός της την αναζητούσε από το προηγούμενο βράδυ, καθώς δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι τους και το επόμενο πρωί την βρήκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος την ώρα που πήγαινε με κάποιους εργάτες για δουλειά στα κτήματα.

Διαβάστε επίσης: ΘΡΙΛΕΡ στη Μεσσηνία! Βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο

Έγκλημα στη Μεσσηνία: Η Γεωργία είχε εξαφανιστεί και ο σύζυγος ήθελε να πάει να ταΐσει τις κότες! Μαρτυρία ΚΛΕΙΔΙ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ο θάνατος της 35χρονης στους Γαργαλιάνους-Αναζητούν τον φονιά της

Έγκλημα στη Μεσσηνία: Ο άγριος ΚΑΥΓΑΣ της Γεωργίας με τον σύζυγο της και τα τελευταία της λόγια

Ένα χρόνο μετά η δολοφονία της άτυχης γυναίκας έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς ακόμα η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διαλευκάνει το έγκλημα και να εντοπίσει τον ή τους δολοφόνους της 35χρονης.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της γυναίκας, η οποία ακόμα περιμένει να ακούσει την κόρη της να επιστρέφει στο σπίτι.

«Μου σκότωσαν το μοναχοπαίδι μου. Εγώ θα σκοτωθώ δεν αντέχω άλλο. Δεν ξέρω τι να κάνω σαν μάνα. Δεν ξέρω ποιος την σκότωσε, ούτε και θέλω να μάθω. Ακόμα η ασφάλεια δεν έχει καταλήξει πουθενά», είπε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε, τη νύχτα η κόρη της έφυγε από το σπίτι κι επειδή αργούσε να επιστρέψει ο σύζυγός της άρχισε να πηγαίνει σε φιλικά σπίτια και να την αναζητά.

Μάλιστα τόνισε ότι το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο, διαψεύδοντας ότι πριν φύγει η μητέρα είχε καυγαδίσει με τον σύζυγό της.

«Δεν ξέρω τι πήγε να κάνει εκείνο το βράδυ στο κτήμα. Εγώ ξέρω ότι ο σύζυγός της πηγαίνει στο μνήμα της κάθε μέρα και κλαίει. Εμένα η κατάσταση της υγείας μου έχει επιδεινωθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο. Ακούω αυτοκίνητο και νομίζω ότι έρχεται το παιδί μου με τον γαμπρό μου», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top