«Ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους σε πανελλαδικό συντονισμό, ανακοίνωσαν οι αγρότες του νομού Λάρισας, οι οποίοι που συγκεντρώθηκαν με τρακτέρ στον Τύρναβο στο πλαίσιο κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. 

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, η συγκεκριμένη αγροτική κινητοποίηση «έστειλε το μήνυμα στη κυβέρνηση πως θα μας βρει απέναντι της». 

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρούδας τόνισε ότι «τα προβλήματα είναι πολλά» και «τα οξύνει η πολιτική της κυβέρνησης και για αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας». 

Σχετικά με τις διεκδικήσεις των αγροτών ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας είπε πως δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα των περσινών κινητοποιήσεων που αφορούν μεταξύ άλλων στα ζητήματα της φορολογίας των αγροτών, το ασφαλιστικό, το κόστος παραγωγής κ.α. 

Τέλος, σημείωσε πως στην πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη Λάρισα, πρόκειται να καθοριστεί και το συνολικό πλαίσιο των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top