Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στο Αίγιο

«Υπήρξαν προβλήματα και στο παρελθόν με το συγκεκριμένο λούνα παρκ»

Συγκλονίζει η μητέρα που τραυματίστηκε στο τρενάκι

Μηνύσεις εναντίον όσων ευθύνονται  για το ατύχημα των παιδιών της και της ιδίας στο λούνα παρκ του Αιγίου ετοιμάζει η Αντωνία Μητροπούλου.

Σε θαύμα αποδίδει η το γεγονός ότι εκείνη και τα τρία παιδιά της  γλίτωσαν το θάνατο από τον εκτροχιασμό του τρένου την περασμένη Τρίτη .

Ξύπνησε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους .Η αγωνία της ήταν αν τραυματίστηκαν τα παιδιά της. Με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της  προσπαθεί να θυμηθεί πως έγινε το ατύχημα.

Σήμερα το πρωί η Αντωνία Μητροπούλου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στην αγκαλιά της οικογένειας της . Η οικογένεια ετοιμάζει μηνύσεις κυρίως κατά  του δήμου που επέτρεψε να λειτουργήσει το λούνα παρκ χωρίς να έχει πάρει την απαιτούμενη άδεια.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Την κύρια ευθύνη τη φέρει ο δήμος για αυτό το έκτρωμα εκεί πέρα. Εμείς θα κινηθούμε νομικά, καταρχήν πώς χορηγήσανε το χώρο χωρίς μέτρα ασφαλείας. Κάθε χρόνο γίνεται κάτι, πέρυσι είχαμε προβλήματα με το καρουζέλ του αντίστοιχου επιχειρηματία πρόπερσυ με το παγοδρόμιο».

Λίγες ώρες μετά το ατύχημα στο Λούνα Παρκ του Αιγίου, τρενάκι εκτροχιάστηκε και σε λουνα παρκ στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά  ένα μικρό αγόρι μόλις εννέα ετών.

 

Πηγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top